4 ιδανικά outfit για πρώτο ραντεβού
Ⓒ Instagram
Fashion

4 ιδανικά outfit για πρώτο ραντεβού

Αν επιλέξεις κάτι από αυτά, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα υπάρξει και δεύτερο

Ιδέες για ντυσίματα ιδανικά για την περίσταση ενός πρώτου ραντεβού 

Τελικά τι φοράμε στο πρώτο ραντεβού; Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι η παραπάνω φράση ανήκει στα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα. Οι απόψεις πάνω στο θέμα συνήθως διίστανται. Η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της λογικής «keep it simple», αλλά μια μερίδα ανθρώπων υποστηρίζει ότι πρέπει να επιλέξεις ένα look που να καθρεφτίζει την προσωπικότητά σου. Δεδομένου όμως ότι τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι από αγχωτικά μέχρι τρομακτικά, μια ασφαλής επιλογή ρούχων είναι πιθανό να σε κάνει να νιώσεις την απαραίτητη σιγουριά.

Συνήθως για πολλές γυναίκες σημείο εκκίνησης αποτελεί το άσπρο t-shirt και το τζιν παντελόνι, αλλά για να είμαστε ειλικρινής αυτό είναι τουλάχιστον βαρετό. Για παράδειγμα, ένα όμορφο φόρεμα ή ένα ασορτί σετ μπορεί να πάει την εμφάνιση ένα βήμα παρακάτω. Εμείς έχουμε συλλέξει και κάποιες ακόμη νέες και φρέσκες προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εντυπωσιάσουν, χωρίς να μπερδέψουν το date σου σε σχέση με την αισθητική σου.

Look με βάση office style παντελόνι

Όταν κανείς ετοιμάζεται για ένα πρώτο ραντεβού, η άνεση πρέπει να είναι προτεραιότητά του. Αν νιώθεις καλά με αυτό που φοράς, τότε η προσοχή σου δε θα αποσπάται προσπαθώντας να προσαρμόσεις τα ρούχα σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να είναι ένα απλό τοπ με ασύμμετρη λαιμόκοψη με ένα κλασικό office style παντελόνι. To σύνολο θα ολοκληρωθεί ιδανικά αν προσθέσεις  στο look μερικά διασκεδαστικά κοσμήματα, τα οποία είναι πιθανό να λειτουργήσουν και ως αφορμή για θέμα συζήτησης.

Η εύκολη λύση του co-ord set

Ένα ασορτί σετ αφαιρεί το άγχος της αναζήτησης του τέλειου date outfit, ενώ αποτελεί και μεγάλη τάση της μόδας ήδη από το 2021. Είτε πας για ποτό είτε για δείπνο, τοπ και φούστα με μοντέρνα μίνι τσάντα στο χέρι μπορούν να εξυπηρετήσουν την περίσταση χωρίς η εμφάνιση σου να μοιάζει αδιάφορη. Αντίστοιχα, το total jean set, που έχει κάνει take over την φετινή χρόνια, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πρώτο σου ραντεβού.

Κορμάκι και παντελόνα

Τίποτα δε μπορεί να δείχνει πιο σέξι και συγχρόνως chic από ένα κορμάκι σε μια περίσταση ενός νυχτερινού ραντεβού. Αν επιλέξεις αυτή την λύση, τότε μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμη και το μαγιό που ετοιμαζόσουν να ανεβάσεις στο πατάρι με τα καλοκαιρινά. Μπορείς μάλιστα να το συνδυάσεις με μια παντελόνα σε απόχρωση που εναρμονίζεται με την εποχή, και να  πετύχεις «το εφέ των ψηλών και καλλίγραμμων ποδιών».

Το κλασσικό λευκό t-shirt με τζιν... άλλα καλύτερο

Αν και μετά από όλα αυτά κάτι μέσα σου σε οδηγεί να πας με την κλασική επιλογή του τοπ με τζιν, τότε ο τρόπος που μπορείς να κάνεις την διαφορά είναι οι μοντέρνες λεπτομέρειες. Τοπ με βάτες και οι -trendy για φέτος- κορσέδες μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εξίσωσης. Extra tip: αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αντέχουν πάνω σε τακούνια, οι γόβες συνδυασμένες με το παραπάνω ντύσιμο μπορούν να αναβαθμίσουν την τελική σου εμφάνιση και δώσουν και ένα επιπλέον δυναμικό μήνυμα στον/ην συνόδο σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice