Eva_Staudinger
Photo by Jeremy Moeller/ © Getty Images
Fashion

Πώς να συνδυάσεις ένα φούτερ με κομψό τρόπο

Σικ αθλητικά συνολάκια για να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ

5 ιδέες για φθινοπωρινά sporty chic σύνολα με πρωταγωνιστή το φούτερ

Τα φούτερ είναι το καθημερινό staple που βλέπουμε να επιστρέφει όσο κανένα άλλο στα φθινοπωρινά συνολάκια μας. Από το σχολείο, που αρχίσαμε να εντάσσουμε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων στην γκαρνταρόμπα μας, πρόκειται για ένα κομμάτι που μας έχει βολέψει άπειρες φορές. Μας συντροφεύει σε όλα μας τα ταξίδια, χειμώνα - καλοκαίρι, καθώς αποτελεί ιδανική πρόταση για βόλτες, εκδρομές και χαλαρές εξόδους. 

Αγαπημένο κομμάτι του οίκου Miu Miu και πρωταγωνιστής του street style, ειδικά σε γκρι αποχρώσεις για τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν, το φούτερ επαναπροσδιορίζεται και εντάσσεται σε κομψά αθλητικά looks, που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε με φερμουάρ σε στυλ ζακέτας, είτε με κουκούλα, είτε designer τα φούτερ που επιλέγουμε είναι άνετα και στυλάτα. Φορεμένα με μάξι φούστες, κάτω από δερμάτινα ή απλά με τζιν, oι συνδυασμοί που τολμούν τα it-girls έχουν πολύ ενδιαφέρον και εμείς έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικούς από τους πιο επιτυχημένους για να κρατήσετε σημειώσεις.

Με μίνι φούστα και loafers
Ας ξεκινήσουμε με το πιο σέξι preppy στυλ, συνδυάζοντας φούτερ με πλισέ μίνι φούστα. Αναβαθμίστε το συνολάκι σας με loafers, μια μικρή τσάντα ώμου και αξεσουάρ όπως καλτσάκια, στέκες, κοκκαλάκια, που θα σας κάνουν να γυρίσετε νοερά στις ημέρες του σχολείου.

Με pajama pants και γούνινες μπότες 
Η αρχή του φθινοπώρου μας βάζει σε cosy διάθεση την οποία δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε στυλιστικά καλύτερα από το τρίπτυχο της άνεσης: φούτερ, γούνινες μπότες και pajama pants. Ένα outfit ειδικά σχεδιασμένο για τα πρωινά της Κυριακής που επιβάλλουν χαλάρωση, για μια βόλτα για ψώνια ή ακόμα και για το γραφείο αν δεν έχετε dress code, που θα κάνει να νιώθετε πως δεν έχετε σηκωθεί καν από το κρεβάτι σας.

Με μάξι φούστα και μπαλαρίνες 
Ο πιο κομψός συνδυασμός θα επιτευχθεί σίγουρα με φούτερ και μάξι φούστες. Επιλέξτε τη μονοχρωμία και δώστε έξτρα πόντους στο σύνολο με το παπούτσι σταρ της σεζόν, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Προσθέστε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και πολλά κοσμήματα για μια πιο εκκεντρική πινελιά που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Με τζιν και sneakers
Ας ακούγεται απλό και καθημερινό, μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τις υπόλοιπες επιλογές, αν παίξετε σε σωστή χρωματική παλέτα ή μοναδικά designs. Ένα φούτερ γνωστού οίκου ή με ένα ιδιαίτερο σχέδιο μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος του ντυσίματός σας, κρατώντας την ευκολία και την άνεση σε υψηλά επίπεδα. 

Με joggers σε απόλυτη μονοχρωμία
Ένα oversized παλτό μπορεί να ταιριάξει τέλεια πάνω από το πιο άνετο φούτερ σας. Με μια εξίσου άνετη φόρμα σετάκι ή απλώς στις ίδιες αποχρώσεις και τα αγαπημένα σας sneakers έχετε το απόλυτο καθημερινό outfit του χειμώνα. Μην ξεχνάτε ότι η μονοχρωμία και οι φαρδιές γραμμές, είναι οι πλέον κομψότερες επιλογές.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice