Λεοπάρ: Πώς να το συνδυάσετε τη νέα χρονιά
Instagram @annawinck
Fashion

Λεοπάρ: Πώς να το συνδυάσετε

Από την Janice στα «Φιλαράκια» ως την Kate Moss, όλες οι fashionistas επιλέγουν αυτό το print

Πώς θα δημιουργήσετε επιτυχημένα outfits με πρωταγωνιστή το λεοπάρ

Τα animal prints έχουν την τιμητική τους κάθε σεζόν, ανεξαρτήτως εποχής, γι' αυτό δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας. Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο animal print, άλλοι το ζεβρέ άλλοι το τιγρέ, αλλά αυτό που κυριαρχεί με διαφορά αυτή τη χρονιά είναι το λεοπάρ. Ως ένα από τα διαχρονικά fashion statements όλων των εποχών, το λεοπάρ κάθε χειμώνα είναι από τις πρώτες μας επιλογές και ειδικά φέτος παρατηρούμε ότι οι fashion experts το προτιμούν ιδιαιτέρως. Το λεοπάρ είναι συνυφασμένο με την ροκ σκηνή, ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο που είναι εξίσου στη μόδα, και προσδίδει στο σύνολό μας μια vintage, σέξι νότα. Μπορείτε να το εντάξετε στη ντουλάπα σας σε διάφορες εκδοχές, σαν μια απλή μικρή λεπτομέρεια, σαν ένα αξεσουάρ αλλά και σαν παλτό ή φόρεμα. Σας δίνουμε μερικές ιδέες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

Λεοπάρ παλτό
Το animal print παλτό είναι πολύ πιο ευέλικτο από όσο νομίζετε. Κυριαρχεί για πολλές δεκαετίες -όλοι θυμόμαστε την Kate Moss στα 90s- και είναι μια κομψή εναλλακτική που μπορεί να αναδείξει κάθε μονόχρωμο λουκ και να σας φτιάξει τη διάθεση.

Λεοπάρ παντελόνι
Τζιν, καμπάνα, στενό ή baggy, κερωμένο, δερμάτινο ή βελούδο, το λεοπάρ παντελόνι το συναντάμε σε όλες του τις εκδοχές. Αναβαθμίζει ένα απλό outfit και είναι μια εύκολη βάση για all-day εμφανίσεις αλλά και για funky συνολάκια όταν συνδυάζεται με ένα ριγέ τοπ ή ένα έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο ή το φούξια.

Λεοπάρ σατέν φόρεμα
Αν προτιμάτε μια πιο κομψή και σικ εμφάνιση, επενδύστε σε θηλυκά σατέν φορέματα που μπορείτε να φορέσετε το πρωί στο γραφείο με μπότες και ένα oversized blazer και το βράδυ με γόβες και μια faux γούνα για μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.  

Λεοπάρ αξεσουάρ
Αν δεν είστε φαν των υπερβολών και των animal prints, μπορείτε να δοκιμάσετε την τάση διακριτικά με ένα μικρό αξεσουάρ. Αυτό μπορεί να είναι μια τσάντα, ένα φουλάρι, μια ζώνη, ένα καπέλο, μια γραβάτα ή ακόμα και ένα ζευγάρι κάλτσες που θα φαίνονται ελάχιστα. Το βασικό είναι να μην φοβάστε τους πειραματισμούς και να αντιμετωπίζετε το styling σαν ένα παιχνίδι.

Μικρές λεοπάρ λεπτομέρειες
Μικρές διακριτικές λεοπάρ λεπτομέρειες μόνο χρώμα και στυλ μπορούν να προσδώσουν στις εμφανίσεις σας. Από ένα καλσόν έως μια λεοπάρ φόδρα στο εσωτερικό ενός μαύρου σακακιού, κάνουν τη διαφορά και είναι αυτές οι μικρές προσθήκες που αναβαθμίζουν ένα σύνολο.

Λεοπάρ sneakers
Όλοι αγαπάμε ένα μοναδικό sneaker που είναι κομψό, άνετο και ανεπιτήδευτα κουλ. Κλασικό παράδειγμα τα πλέον viral Samba και κυρίως η νέα συλλογή με την υπογραφή του Wales Bonner. Συνδυάστε τα με ένα κοστούμι, μια μίνι φούστα, με ένα τζιν, ακόμα και με ένα μαύρο βραδινό φόρεμα για μια μοναδική στυλιστική ανατροπή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice