Τα 6 απαραίτητα αξεσουάρ του Φεβρουαρίου
Instagram @matildadjerf
Fashion

Τα 6 απαραίτητα αξεσουάρ του Φεβρουαρίου

Τι δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας

Όλα τα χειμερινά accessories που φορούν οι fashionistas αυτή τη σεζόν

Ο Φεβρουάριος κατέφθασε και με την πτώση της θερμοκρασίας οι στυλιστικές μας επιλογές γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Για αρχή το layering μας επιτρέπει να συνδυάζουμε διαφορετικά στυλ, χρώματα και υφές και να πειραματιστούμε με τις εμφανίσεις μας. Animal prints, statement καλσόν και ρομαντικά στολίδια για τα μαλλιά είναι ορισμένα από τα χειμωνιάτικα αξεσουάρ που επιλέγουν οι fashion experts και μας εμπνέουν να τα υιοθετήσουμε.Παρακάτω σας δίνουμε τα 6 χειμερινά αξεσουάρ για να ανανεώστε το look σας. 

Η λεοπάρ τσάντα
Η αισθητική της «Mobwife», έχει κατακλύσει το TikTok και αναφέρεται στο ατίθασο και σέξυ look που κυριαρχούσε στις αρχές του 2000. Παίρνει το όνομά του από τις γυναίκες των μαφιόζων και συμπεριλαμβάνει μακριές γούνες, χρυσά κοσμήματα και φυσικά, πολύ animal print. Μη διστάσετε να επενδύσετε σε μια λεοπάρ τσάντα που άλλωστε δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Το κόκκινο καλσόν
Φέτος το κόκκινο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τάσεων και όπως πρότεινε ο οίκος Gucci, η viral απόχρωση σε καλσόν είναι μια τολμηρή αλλά πολύ στυλάτη επιλογή. Πέραν από καλοντυμένες όμως, βρήκαμε με τι θα μπορείτε να συνδυάζετε τις μίνι φούστες σας ώστε να είστε και απόλυτα προστατευμένες από το κρύο.

Φιόγκοι στα μαλλιά
Ανάμεσα στις κομψές καρφίτσες, τις πέρλες και τα τουίντ σακάκια, οι φιόγκοι στα μαλλιά, ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα σύμβολα της Coco Chanel, η οποία σπάνια εμφανιζόταν χωρίς κάποιον περίτεχνο φιόγκο στα κοντά μαλλιά της. Το 2024 οι φιόγκοι βρίσκονται παντού ως σήμα κατατεθέν άλλης μιας viral αισθητικής, της ρομαντικής και αριστοκρατικής «κοκκέτας». 

Το γούνινο καπέλο
Με μια ματιά στα social media των πιο δημοφιλών fashionistas θα ανακαλύψετε πως κάθε εβδομάδα μια νέα τάση ξεπηδά στο χάρτη της μόδας. Έτσι με το “SlavicGirl‘, που θυμίζει παγωμένους χειμώνες στην Αγία Πετρούπολη, τα faux-fur καπέλα είναι μια εκκεντρική και μοδάτη επιλογή για να αντικαταστήσετε τα σκουφάκια στις παγωμένες χειμερινές σας εξορμήσεις.

Η γραβάτα
Υπάρχει και το ανδρόγυνο look που παραμένει πάντα επίκαιρο. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο οίκος Valentino που έχει κάνει την ανδρική γραβάτα το πιο hot αξεσουαρ του street style. Επιλέξτε τα πουκάμισα και τα κοστούμια με τα οποία θα τη συνδυάσετε και φορέστε τη στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σας έξοδο για μια μοντέρνα, edgy εμφάνιση.

Κάλτσες με τακούνια
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε παντού ένα απροσδόκητο αλλά πολυαγαπημένο συνδυασμό, καλτσάκια με τακούνια. Από ψηλοτάκουνα μέχρι mules, πέδιλα και MaryJane μπορείτε να πειραματιστείτε με την τάση, συνδυάζοντας τα με μάλλινα, χρωματικά, κοντά αλλά και ψηλά καλτσάκια, ακόμα και με πέρλες και γκλίτερ για μια λεπτομέρεια στο σύνολό σας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Προκειμένου να κάνετε το combo να ξεχωρίσει, συνδυάστε το με μίνι φούστες ή ακόμα και βραδινά φορέματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice