6 τρόποι να εντάξετε το baby pink στην γκαρνταρόμπα σας

Γιατί τις Τετάρτες φοράμε πάντα ροζ

Baby pink, πώς να συνδυάσετε το χρώμα που κυριαρχεί τη χειμερινή σεζόν

Όπως όλα δείχνουν, το 2024 θα πούμε αντίο σε κάποιες κλασικές χειμερινές αποχρώσεις όπως το κυπαρισσί και το βιολετί και την θέση τους θα πάρουν πιο παστέλ τόνοι. Ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς, το barbie pink, θα αντικατασταθεί με μια απόχρωση πιο ήπια αλλά εξίσου girly, το οικείο μας baby pink. Το ροζ είναι ένα ρομαντικό και παιχνιδιάρικο χρώμα που ταιριάζει με όλα και έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style. Αυτό οφείλεται βέβαια στην επιρροή των μεγαλύτερων οίκων, που δίνουν πιο fashionable χαρακτήρα σε κομμάτια-κλειδιά της μόδας, όπως το ροζ πουλόβερ ή φούτερ που πρότεινε η Miu Miu. Έτσι βλέπουμε το απαλό ροζ να πρωταγωνιστεί στις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις του χειμώνα, για αυτό κρατήστε σημειώσεις για τους τροπους που μπορείτε να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Ροζ πουλόβερ με τζιν
Ο πιο χαρακτηριστικός συνδυασμός του απαλού ροζ πουλόβερ είναι με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα ζευγάρι sneakers. Καθημερινό αλλά εντυπωσιακό, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όλα τα πρωινά του χειμώνα που ψάχνετε μανιωδώς τι να φορέσετε στο γραφείο.  

@mariajuliannea

This is how you can become a part of the pink sweater trend this autumn! 💗

♬ origineel geluid - 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦_𝑆𝑝𝑒𝑑𝑈𝑝

Ροζ μακρύ παλτό
Τα πανωφόρια σε έντονα χρώματα έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια γιατί δίνουν ρυθμό και ένταση σε ένα απλό μονόχρωμο outfit. Αυτή την ιδιότητα έχει και ένα ροζ μακρύ παλτό, που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα έντονο κόκκινο και να πετύχετε το απόλυτο colour blocking, είτε με κάποιο animal print για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Ροζ πλεκτή καζάκα
Τα πουκάμισα είναι μια από τις πρώτες μας επιλογές για office looks, αλλά τους χειμερινούς μήνες δεν μας κρατάνε όσο ζεστές θα θέλαμε. Εκεί έρχεται το layering να μας σώσει όμως, γιατί μια πλεκτή καζάκα ή ένα γιλεκάκι θα κάνουν πολύ πιο χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο το συνολάκι μας.

Ροζ hoodie 
Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο Κυριακάτικο brunch, στη βόλτα στη γειτονιά αλλά και στα ψώνια το Σάββατο με τις φίλες σου, η πρώτη λύση που σου έρχεται στο μυαλό είναι ένα φούτερ και ένα τζιν που μαζί δεν μπορούν να πάνε ποτέ λάθος, ειδικά σε ροζ παστέλ.

Ροζ μάλλινο σετ
Ένα cozy και matchy σετάκι αποτελεί το κομμάτι που θα πρωταγωνιστεί σε κάθε σεζόν, γιατί συνδυάζει την άνεση και την ευκολία, καθώς δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να το συνδυάσετε. Φορέστε το από το πρωί στο γραφείο με ένα ζευγάρι uggs μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο για δείπνο με ένα χαμηλό τακούνι ή μια ψηλη μπότα.

Ροζ αξεσουάρ
Καθώς αφήνουμε πίσω μας την εποχή της quiet luxury αισθητικής, τα basics για να μην θεωρούνται βαρετά πρέπει να τα αναβαθμίζουμε με πολύχρωμα και εξεζητημένα αξεσουάρ. Με το στυλ της κοκέτας να φέρνει στο φως τους φιόγκους και οτιδήποτε ρομαντικό και ονειροπόλο, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε baby pink sneakers, τσάντες, σκουφάκια, κασκόλ και αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice