Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα συλλογή μαγιό της Skim είναι 100% Κιμ

30 σχέδια που δε θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει (ενδεχομένως και να φορέσει) άλλος!

Κιμ Καρντάσιαν: Συμπλήρωσε τη συλλογή μαγιό του Skims Swim Shop με 30 πολύ ιδιαίτερα νέα σχέδια.

«Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη» και «μοιράζει εγκεφαλικά» θα γράφαμε, αν ήμασταν κλισεδιάρηδες, για τη νέα συλλογή μαγιό της Κιμ Καρντάσιαν. Όμως σιχαινόμαστε τα κλισέ, οπότε πάμε πάλι. Αφού με τη Skims δοκιμάστηκε και πέτυχε στο εσώρουχο, η Κιμ είπε να επεκταθεί επιχειρηματικά με την αμέσως επόμενη και αναμενόμενη κίνηση, το μαγιό. Της πήγε και αυτό το έργο καλά, οπότε φέτος έριξε νέα σχέδια στην αγορά. 

Η αμέσως επόμενη και αναμενόμενη σκέψη της ήταν να φορέσει η ίδια τη νέα συλλογή για να την προμοτάρει στο πελατολόγιό της. Για άλλη μια φορά, παίρνει «καυτές» πόζες με μισάνοιχτο στόμα (τι χούι και αυτό), φοράει το λιγωμένο της ύφος, μπουστάρει το μπούστο, όλα καλά, όλα ωραία, όλα καρντασιανά. 

© instagram /@kimkardashian

Πίσω από τον φακό βρίσκεται ένα σπουδαίο όνομα της φωτογραφίας, ο θρυλικός φωτογράφος μόδας Νικ Νάιτ, και κάπως έτσι συμπεραίνουμε πως είτε η Κιμ έχει «κάτι» και ψήνει αξιόλογους ανθρώπους είτε πληρώνει καλά. 

Στα μαγιό του Skims Swim Shop περιλαμβάνονται μαύρα, κόκκινα, φιδίσια και animal print μαγιό, ολόσωμα, μονοκίνια, μπικίνια, τρικίνια, αλλά και ρούχα παραλίας. Είναι 100% σαγηνευτικά αλλά όπως εννοεί η Κιμ Καρντάσιαν τη σαγήνη, «μπόλικη» και in your face. Το «μαγιό που αλλάζει το παιχνίδι, σχεδιασμένο για περισσότερα από το νερό», όπως είναι το tag του Swim Shop, χωράει σε πολλούς σωματότυπους, αφού τα νούμερα ξεκινούν από το XXS και φτάνουν μέχρι το 4XL.

© instagram /@kimkardashian

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα από τα 30 σχέδια, μπορείτε να το κάνετε μόνο διαδικτυακά, όπως συμβαίνει με όλα τα Καρντάσιαν προϊόντα. Η Κιμ μας πληροφορεί πως στην Ελλάδα θα παραλάβουμε την παραγγελία μας σε 4 έως 7 μέρες και, αν ψωνίσουμε πράγματα άνω των 85 ευρώ, η αποστολή της παραγγελίας δεν θα επιβαρυνθεί με έξτρα έξοδο.

© instagram /@kimkardashian

Και πάμε στις τιμούλες, το θέμα που πραγματικά «ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη» και «μοιράζει εγκεφαλικά». Το φτηνότερο σουτιενάκι τριγωνάκι κοστίζει 36,95 ευρώ, το ακριβότερο (ένα ολόσωμο μαγιό) βγαίνει στα 104 ευρώ. Αν πάλι έχετε αγοράσει πέρσι μαγιό και δεν θέλετε να ξοδευτείτε και φέτος, η Κιμ έχει για σας σαρόνγκ φούστες, μπουστάκια αλλά και πετσετούλα θαλάσσης στα 55,95 ευρώ. Γενικώς, αι τιμαί είναι λογικαί, ούτε «τρελάθηκε το αφεντικό» ούτε όμως και «πουλάω νεφρό».