Αριάνα Γκράντε: Ανακοινώθηκε ως νέα brand ambassador της Swarovski - «Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», δηλώνει η Αμερικανίδα ποπ σταρ.
Νέα πρέσβειρα και πρόσωπο της Swarovski η Αριάνα Γκράντε © Swarovski
Fashion

Η Αριάνα Γκράντε είναι το νέο πρόσωπο της Swarovski

Brand ambassador του οίκου η βραβευμένη τραγουδίστρια - H ανακοίνωση της λαμπερής συνεργασίας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αριάνα Γκράντε: Ανακοινώθηκε ως νέα brand ambassador της Swarovski - «Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», δηλώνει η Αμερικανίδα ποπ σταρ.

Η Αριάνα Γκράντε, βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και πρωταγωνίστρια είναι η νέα πρέσβειρα και πρόσωπο της Swarovski, η οποία θα πάρει το βάπτισμα του πυρός με μία εντυπωσιακή καμπάνια για τις γιορτές του 2024.

Σε δήλωσή της, η Αριάνα Γκράντε ανέφερε: «Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης.

»Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη», κατέληξε η 31χρονη Αμερικανίδα σταρ.

Η παγκόσμια διευθύντρια δημιουργικού του οίκου Τζιοβάνα Έγκελμπερτ, δήλωσε με τη σειρά της:

«Η Αριάνα είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες, καθώς και από το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε μαζί σε δημιουργικούς διαλόγους έμπνευσης».

Αριάνα Γκράντε: Μια από τις δημιουργικότερες χρονιές της

Όπως αναφέρει το People, η φετινή χρονιά είναι μία από τις πιο δημιουργικές για την ποπ σταρ.

Τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε το έβδομο άλμπουμ της «Eternal Sunshine», με τις επιτυχίες «We Can't Be Friends» και «yes, and?» να κατακτούν την κορυφή των charts.

Επίσης πρόκειται να εμφανιστεί ως Glinda στο διάσημο μιούζικαλ «Wicked», με συμπρωταγωνίστρια τη Σίνθια Ερίβο ως Elphaba.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice