10 υπέροχα e-shops για να αγοράσεις χαρτικά και να οργανωθείς φέτος το φθινόπωρο

Ξεκίνα τις λίστες!

Η back-to-school εποχή κυρίως χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του πιασίματος στους ώμους κουβαλώντας την τσάντα σου και από μία ακαταμάχητη επιθυμία να αγοράσεις ό,τι καινούριο τετράδιο, μολύβι, μπλοκάκι και σελιδοδείκτη υπάρχει στην αγορά για να οργανωθείς κατάλληλα για τη χρονιά που έρχεται. Ακόμα και αν έχει περάσει καμία δεκαετία από τότε που αποφοίτησες από το σχολείο.

Συγκεντρώσαμε 10 e-shops με όμορφα και πρωτότυπα χαρτικά είδη έτσι ώστε να δίνεις την εντύπωση πως ξέρεις τι σου γίνεται και η ζωή σου είναι πλήρως τακτοποιημένη, ακόμα και αν στην πραγματικότητα σου διαφεύγει ποια μέρα της εβδομάδας διανύουμε.

Αυτή η μυρωδιά του φρέσκου χαρτιού όμως!

Present & Correct

Αν ψάχνεις άριστα προϊόντα με στιλ, σχέδιο, ποιότητα και ποικιλία τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις παραπέρα. Έτσι κι αλλιώς θα σου πάρει πολλή ώρα να εξερευνήσεις το Present & Correct και το πιο πιθανό να μην σου περισσέψουν χρήματα για περαιτέρω επισκέψεις σε άλλες σελίδες. Εδώ θα βρεις τα πάντα από χαρτιά αλληλογραφίας μέχρι γραφομηχανές και πίνακες και όλα σε αξεπέραστο, πρωτότυπο design.

Quill

Aν θέλεις τα ημερολόγια και τα τετράδιά σου να είναι très chic τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά στο e-shop αυτού του λονδρέζικου μαγαζιού που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των όσων πουλάει και ειδικεύεται σε είδη γάμου, προσκλήσεις και δερμάτινα είδη.

Chase and Wonder

Μία πιο παράξενη, χαρούμενη, quirky προσέγγιση των χαρτικών με ένα άρωμα vintage σουρεαλισμού που σίγουρα θα δώσει άλλη νότα στο γραφείο σου και θα προκαλέσει θετικές εντυπώσεις.

Beauty Diaries

Σελίδα ελληνικότατη, γεμάτη γλυκόλογα, όμορφη διάθεση και τόση μα τόση θετική ενέργεια που θα χαμογελάσεις με το που δεις για πρώτη φορά το #ομορφοχαμός. Σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερη χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου και κάποιον να σου επαναλαμβάνει πόσο κούκλα είσαι καθημερινά, ακόμα και αν είναι το ημερολόγιό σου. Πέρνα μια βόλτα από εδώ και φύγε τουλάχιστον με ένα Άντε Αγαπήσου.

Fox + Star

Αν το Fox + Star είχε άλλο όνομα τότε μάλλον αυτό θα ήταν Χρώμα.Το brand θέλει να σιγουρευτεί πως δεν θα ξαναγράψεις σε βαρετό Post-It ποτέ στη ζωή σου και επικεντρώνεται στα φανταχτερά σχέδια με συγκεκριμένους χαρακτήρες που συναντάς ξανά και ξανά, όπως ένα bulldog και μία αξιαγάπητη γατούλα.

Papier

To υπέροχο του συγκεκριμένου e-shop, εκτός του γεγονότος πως έχει πανέμορφα πράγματα, είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις το όνομα ή το ολόγραμμά σου σε ό,τι αγοράσεις και να γίνεις το αντικείμενο ζήλιας όλου του σχολείου/γραφείου/δωματίου στο οποίο κάθεσαι μόνη σου όλη την ημέρα − μέχρι και η μαμά σου θα ζηλέψει σίγουρα.

Lollipop

To Lollipop Designs είναι ένα studio στο Λονδίνο το οποίο βρίσκεται πίσω από τη συλλογή χαρτικών και ειδών σπιτιού που έχει κερδίσει αρκετά βραβεία και έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως Vogue, Elle και The Guardian. Συνδυάζει την οργάνωση με μία παιχνιδιάρικη διάθεση και στιλ και θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν σου αρέσουν τα origami.

Mustard

Έχεις αδυναμία σε κάθετι που έχει πλάκα, glitter και μονόκερους; Tότε  βρήκαμε το μέρος σου.

The Green Gables

H σελίδα με τις χαμηλότερες τιμές από τη λίστα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες και είναι και φιλική προς το περιβάλλον! Εύγε.

Sticker Stack

Το Sticker Stack είναι κάτι σαν τη Disneyland για όσους έχουν αδυναμία στα τετράδια και τα αυτοκόλλητα. Οι δημιουργοί της σελίδας και του στούντιο έχουν πάρει έμπνευση από την τεχνική και την ποικιλία της ασιατικής βιομηχανίας χαρτικών και μας την προσφέρουν απλόχερα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice