justin_kai_heiley_bieber.png
O Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey περνάνε μαζί την καραντίνα στο σπίτι τους
Lifestyle

Πώς απασχολούνται στην καραντίνα τα διάσημα ζευγάρια του Hollywood

Συναυλίες, χοροί, μαγειρέματα

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ μένουν στο σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού

Aρκετοί είναι οι σταρ του Hollywood που έχουν επιλέξει να περάσουν τις ημέρες της καραντίνας μαζί με τον αγαπημένο/αγαπημένη τους, προσπαθώντας να εφαρμόσουν την οδηγία του social distancing όσο πιο πιστά μπορούνε. Φυσικά αυτό δεν ακούγεται τόσο ακατόρθωτο όταν μένεις σε πολυτελή σπίτια χιλιάδων τετραγωνικών και γύρω σου υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να απασχολήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και το έτερόν σου ήμισυ. Όταν κάποια στιγμή (όπως είναι αναμενόμενο) θα αρχίσετε να εκνευρίζετε ο ένας τον άλλον και προκύψουν εντάσεις, μπορείτε απλά να πιάσετε από ένα τζακούζι μέχρι να ξεθυμάνετε. Όπως και να έχει όμως, σε μία εποχή που το #μένουμεσπίτι μπορεί να σώσει ζωές, θεωρείται μία θετική εξέλιξη όταν ένας οποιοσδήποτε celebrity χρησιμοποιεί το τεράστιο υπόβαθρό του για να επηρεάσει όσους τον ακολουθούν και τον θαυμάζουν.
Ας δούμε λοιπόν πώς περνάει η ώρα στην καραντίνα για κάποια από τα πιο δημοφιλή διάσημα ζευγάρια:


Η Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός της μαζεύουν την μεγάλη τους οικογένεια και κάνουν χαριτωμένα χορευτικά στο TikTok, όπως το παρακάτω. To αστείο της υπόθεσης είναι η περιγραφή του A-Rod κάτω από το βίντεο, στην οποία λέει πως η ακολουθία των εμφανίσεων πηγαίνει από τον χειρότερο στον καλύτερο.

 

 


Η Νicole Kidman συμμετέχει χορεύοντας στις live συναυλίες του συζύγου της Keith Urban και δίνει μήνυμα ελπίδας για όσους την παρακολουθούν.

 


Στον χορό (και τα φιλιά) φαίνεται να το έχουνε ρίξει και ο Justin Bieber με την γυναίκα του Hailey, δημοσιεύοντας χορευτικά και τρυφερές φωτογραφίες όπου αποκαλούν ο ένας τον άλλον "quarantine partner".

 

 

 


Oι ηθοποιοί Alison Brie και Dave Franco έχουν βρει ευκαιρία να κοιμηθούν όσο χρειάζεται και να περάσουν χρόνο με τις (πολλές) γάτες τους.

 

 


Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παίζουν επιτραπέζια και χτίζουν lego. Γιατί είναι πάντα πρωτότυποι.

sophie_turner_karantina.png


Η Lady Gaga και ο αγαπημένος της δηλώνουν πως θα μείνουν στο σπίτι όσο χρειαστεί παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και χαρτιά.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice