Ο CGI influencer Knox Frost
Τι ζήτησε από τους 1 εκατομμύριο ακολούθους του; © Instagram: @knoxfrost
Lifestyle

Ο CGI influencer Knox Frost στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Καλεί τους 1 εκατομμύριο ακολούθους του να συνεισφέρουν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ο CGI influencer, Knox Frost, συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη συγκέντρωση πόρων για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού

Οι CGI influencers φαίνεται να κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην εμπορική πίτα των social media. Εταιρείες τους επιλέγουν για την προώθηση προϊόντων, δημιουργούν «αληθινό» περιεχόμενο, ποζάρουν δίπλα σε διάσημα μοντέλα και περπατάνε σε -ψηφιακές- πασαρέλες.  

Τώρα δουλεύουν και για καλό σκοπό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιστράτευσε έναν CGI influencer, για να τον βοηθήσει στη συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ο λόγος για τον Knox Frost, ο οποίος δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, ώστε να αναπαριστά έναν 20χρονο από την Ατλάντα, που του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια και απ’ όσα μάς λέει έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του.  

Οι δημιουργοί του CGI influencer Knox Frost, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 1 εκατομμύριο ακολούθους, της εταιρείας Influential σχολίασαν στο Buzzfeed News για τη συνεργασίας τους με τον ΠΟΥ: «Μέσω αυτής της συνεργασίας με τον ΠΟΥ, ο Knox διασφαλίζει ότι το μήνυμα να μείνουμε σπίτι, να παραμείνουμε υγιείς και να κάνουμε δωρεές για σκοπούς που συνδέονται με την αντιμετώπιση του COVID-19 φτάνει ακόμα και στις νεότερες γενιές. Ενώ ο Knox Frost μπορεί να είναι ένας άνθρωπος εικονικής πραγματικότητας, έχει παγκόσμιο αντίκτυπο σε αυτή την εποχή των μεγάλων αναγκών». 

Ο CGI influencer ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον ΠΟΥ, μέσα από το Instagram 

«Γεια - ακούστε. Συνεργάζομαι με τον ΠΟΥ στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ας τους δείξουμε ότι οι νεότερες γενιές είναι εδώ για να παλέψουν.  
Ακούστε το σχέδιο - Ο ΠΟΥ μου έδωσε ένα link για το bio μου ώστε να στηρίξουμε άμεσα το κεφάλαιό του. Πατήστε το και κάντε δωρεά. 
Εάν δεν μπορείτε να κάνετε δωρεά, δείξτε αυτή τη δημοσίευση στους φίλους και την οικογένειά σας. Εννοώ με ένα άμεσο μήνυμα, μία ιστορία, ένα μήνυμα στο κινητό - ό,τι βολεύει. 
Για το τέλος - να τι πρέπει να ξέρετε για τη δωρεά σας. Θα βοηθήσει στον εντοπισμό και την κατανόηση της εξάπλωσης του ιού, στην διαβεβαίωση ότι οι ασθενείς θα λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται και οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή θα λάβουν κάθε απαραίτητη προμήθεια και πληροφορία και στην επιτάχυνση των προσπαθειών ανάπτυξης εμβολίου, τεστ και θεραπειών. 
Και μην ξεχνάτε, συνεχίστε να τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση και να πλένετε τα χέρια σας». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice