Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φόρεσε στον γάμο της νυφικό by Celia Kritharioti Couture
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φόρεσε στον γάμο της νυφικό by Celia Kritharioti Couture
Lifestyle

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε - Με νυφικό Celia Kritharioti

Όλες οι λεπτομέρειες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου, φορώντας νυφικό by Celia Kritharioti Couture.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον Σπύρο Δημητρίου, με τον γάμο της διάσημης τραγουδίστριας να αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα της εγχώριας showbiz αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το νυφικό by Celia Kritharioti Couture που έβαλε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου, συγκέντρωσε -όπως ήταν αναμενόμενο- όλα τα βλέμματα.

Η κριτής του «The Voice» και διάσημη τραγουδίστρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη, έλαμπε μέσα από τη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέλεξε να ντυθεί στα λευκά στον υπέρλαμπρο γάμο της στις Σπέτσες με δημιουργία Celia Kritharioti.

Το υπέροχο ολόλευκο νυφικό αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal. Στο pre-wedding party η Ελεονώρα επέλεξε επίσης ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των καλεσμένων.

Η επιλογή του οίκου για τη δημιουργία του νυφικού φορέματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες νύφες.

Δείτε τις εικόνες από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη, με τη διάσημη τραγουδίστρια να λάμπει στο νυφικό, δημιουργία CELIA KRITHARIOTI:

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, λαμπερή στο νυφικό της by Celia Kritharioti, στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Σπύρου Δημητρίου

Εντυπωσιακή στον γάμο της η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία επέλεξε για την πιο όμορφη ημέρα τη ζωή της νυφικό by Celia Kritharioti

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη στις Σπέτσες

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice