Πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία της Σαμάνθα στο Sex and the City;

Τι είπε η υπεύθυνη του HBO για τη μεγάλη έλλειψη;

Η επερχόμενη αναβίωση του Sex and the City συνοδεύεται από ένα τεράστιο ερωτηματικό: Πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία της Σαμάνθα Τζόουνς; Η Κιμ Κατράλ, έξαλλη με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο πρότζεκτ. 

Η επικεφαλής του τμήματος περιεχομένου της HBO Κέισι Μπλόις προσπάθησε να δώσει μια απάντηση στο μεγάλο ερώτημα λέγοντας πως το σίριαλ θα μιμηθεί τη ζωή. «Θα είναι μια αληθινή ιστορία με θέμα το πώς είναι να είσαι γυναίκα στα πενήντα στη Νέα Υόρκη».

«Όπως στην πραγματική ζωή, άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, και άλλοι φεύγουν. Φιλίες ξεθωριάζουν, νέες φιλίες ξεκινούν… Οι φίλοι που έχετε όταν είστε 30 ετών, μπορεί να μην είναι οι ίδιοι στα 50 σας» σημείωσε η Μπλόις.

Στο τιμ των σεναριογράφων έχει προστεθεί και ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. Σύμφωνα με το HBO, η Σάρα Τζέσικα και ο Κινγκ «δεν θέλουν να πουν μια ιστορία γραμμένη από λευκούς σεναριογράφους ή με ένα καστ αποκλειστικά λευκών. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει τη Νέα Υόρκη. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει και κατανοήσει πως θα πρέπει να αποδώσουν της εικόνα της σημερινής Νέας Υόρκης».  

17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η αναβίωση του Sex and the City θα έχει τον τίτλο «And Just Like That», που βασίζεται πάνω σε ένα ομώνυμο άρθρο της Κάρι Μπράντσο. Οι τρεις φίλες έχουν πλέον καβατζάρει τα πενήντα και πλέον θα ασχολούνται με θέματα που απασχολούν την ηλικία τους. Άρα λιγότερο σεξ, περισσότερη φιλία; 

Νοσταλγούμε ήδη την εποχή που βλέπαμε τα παλιά επεισόδια του Sex and the City και διαλέγαμε ηρωίδες για να ταυτιστούμε μαζί τους. Και επαναλαμβάναμε το «meanwhile, I had a thought» όπως η Κάρι Μπράνσο, καταριόμασταν τον Μπιγκ για τα ερωτικά πήγαινε-έλα του, χλευάζαμε τη μυξοπαρθενίαση της Σάρλοτ, γουστάραμε τον δυναμισμό της Μιράντα και αποθεώναμε τη Σαμάνθα για το αμίμητο «Αν ανησυχούσα για το τι λέει κάθε σκύλα της Νέας Υόρκης για μένα, δεν θα έβγαινα ποτέ από το σπίτι».

Top Reads