Ο πρίγκιπας Κάρολος στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου δάκρυσε αρκετές φορές, καθώς συνόδευσε τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία
Ο πρίγκιπας Κάρολος στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου δάκρυσε αρκετές φορές, καθώς συνόδευσε τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία © Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images/Ideal Image
Lifestyle

Δάκρυσε ο πρίγκιπας Κάρολος στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Συντετριμμένος για τον χαμό του πατέρα του - Τα βίντεο που το μαρτυρούν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ανείπωτη θλίψη για τον πρίγκιπα Κάρολο που έχασε τον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο, και αδυνατούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία.

Αρκετές ήταν οι στιγμές που ο πρίγκιπας Κάρολος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Και αν όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ, που αποχαιρέτισε τον σύζυγό της μετά από 73 χρόνια έγγαμου βίου, πολλοί ήταν εκείνοι που εστίασαν την προσοχή τους στον πρίγκιπα Κάρολο.

Μόλις το φέρετρο, το οποίο ήταν τυλιγμένο με την προσωπική σημαία του πρίγκιπα Φιλίππου, βγήκε από το Κάστρο του Ουίνδσορ και τοποθετήθηκε πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο Land Rover για να μεταφερθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ο πρίγκιπας Κάρολος τέθηκε επικεφαλής της πομπής. Συνόδευσε τη σορό του πατέρα του, βαθιά συγκινημένος. Η θλίψη από την απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπό του.

Μέσα στο παρεκκλήσι αρκετές ήταν οι φορές που έσκυψε το κεφάλι. Στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του, Καμίλα. Στο τέλος της κηδείας ο πρίγκιπας Φίλιππος ενταφιάστηκε στη Βασιλική Κρύπτη που βρίσκεται στο παρεκκλήσι, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να περνά από δίπλα στο τελευταίο αντίο στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε 73 χρόνια έγγαμου βίου.

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες με τον πρίγκιπα Κάρολο να είναι βουρκωμένος και να δακρύζει κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία χαρακτηρίστηκε από την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

The Duke of Edinburgh Laid to Rest in Touching Funeral Service Inside St George's Chapel

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice