House of Gucci: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες αφίσες της ταινίας

Εντυπωσιακοί και αγνώριστοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας

House of Gucci: Η ζωή και η πιο συζητημένη δολοφονία της οικογένειας Gucci γίνεται ταινία από τον Ρίντλεϊ Σκοτ. Αυτές είναι οι πρώτες αφίσες που κυκλοφόρησαν.

Η πολυσυζυτημένη ταινία "House of Gucci" έχει μπει στην τελική ευθεία για να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, παρά τις διαμαρτυρίες της ίδιας της οικογένειας που διαφωνεί με πολλά από τα σημεία. Η ταινία έρχεται στον εορτασμό των 100 χρόνων ζωής του ιταλικού brand και αφού η ιδέα πέρασε από πολλούς σκηνοθέτες και πρταγωνιστές, πριν καταλήξει στον Ρίντλεϊ Σκοτ και τους Λέιντι Γκάγκα και Άνταμ Ντράιβερ. Βασισμένο στο βιβλίο “Casa Gucci: A History of Glamour, Greed, Madness and Death” (Οικία Γκούτσι: Μια ιστορία Λάμψης, Απληστίας, Τρέλας και Θανάτου), η ταινία διηγείται την ιστορία της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι από την πρώην σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζιάνι.

Adam Driver - House of Gucci

Lady Gaga - House of Gucci

Στις πρώτες αφίσες που κυκλοφόρησαν για την ταινία όμως, βλέπουμε και εντυπωσιακές εμφανίσεις από άλλους γνωστούς ηθοποιούς και μέλη του καστ. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάρεντ Λέτο, που έχει κερδίσει ήδη ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία "Dallas Shopping Club", δείχνει πραγματικά αγνώριστος. Ο Τζέρεμι Άιρονς και ο Αλ Πατσίνο είναι επίσης στην ταινία. Η ταινία αναμένεται να αρχίσει να κυκλοφορεί τέλος Νοεμβρίου 2021, οπότε μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις πρώτες εμφανίσεις των ηθοποιών στις αφίσες.

Jared Leto - House of Gucci

Al Pacino - House of Gucci