Οι ηθοποιοί Lily Collins και Ashley Park στη σειρά Emily in Paris
© Netflix
Lifestyle

Emily in Paris: Επιστρέφει με 3η και 4η σεζόν

Το Netflix λέει «Bonjour» σε 2 ακόμη σεζόν με κλισέ και σπαστά γαλλικά

Emily in Paris: Η σειρά επιστρέφει με 3η και 4η σεζόν. Οι δημοσιεύσεις του Netflix και της Lily Collins.

Κι ενώ οι μισοί αναρωτιούνται αν υπάρχει λόγος για 3η σεζόν κι οι άλλοι μισοί το εύχονται για το Emily in Paris, το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει σίγουρα με δύο σεζόν ακόμα. Η γνωστή πλατφόρμα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα «Say ‘bonjour’ to 3 & 4! EMILY IS OFFICIALLY RETURNING FOR TWO MORE SEASONS!» (Πείτε καλημέρα στο 3 και 4! Η Emily επιστρέφει επίσημα για δύο ακόμα σεζόν!).

Σίγουρα ήταν αναμενόμενο αφού η δεύτερη σεζόν έκλεισε αφήνοντας «αναπάντητα ερωτήματα» αλλά να βλέπουμε την Emily να αλλάζει εξωφρενικά outfit και άντρες διαφόρων εθνικοτήτων για δύο ακόμα σεζόν; Μπορούμε βέβαια να βάλουεμ στοιχήματα για το ποια εθνικότητα θα παρουσίασει με κλισέ στη συνέχεια...

Φυσικά την είδηση δεν άφησε ασχολίαστη η πρωταγωνίστρια Lily Collins που μοιράστηκε με τους 25 εκατ. ακόλουθούς της φωτογραφίες της που φοράει μπλουζάκι Emily in Paris και αναφέρει πόσο ενθουσιασμένη είναι για τις δύο σεζόν ακόμα της σειράς.

Τελευταίο (και καλύτερο ίσως) σχολίασε την είδηση ο ελληνικός λογαριασμός του Netflix στο Instagram με μερικές φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες που δείχνουν την Emily στην... Ελλάδα. Παρέα με την Sylvie που μας κέρδισε ακόμα περισσότερο στη δεύτερη σεζόν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice