Νέα σειρά Kiko milano "Lost in Amalfi" & «κλέψτε» τις εντυπώσεις

Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ για ένα καλοκαιρινό αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο από ό,τι το καλοκαίρι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Νέα σειρά ΚΙΚΟ MILANO "Lost in Amalfi". Προϊόντα για μακιγιάζ, περιποίησης και ενυδάτωσης αλλά και με αξεσουάρ «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Με την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές και την άφιξη του φθινοπώρου, η ΚΙΚΟ Milano σας ταξιδεύει πίσω, στις όμορφες ημέρες ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς με το collection "Lost in Amalfi". Μία νέα σειρά με προϊόντα μακιγιάζ για πρόσωπο, χείλη, μάτια, με προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης αλλά και με αξεσουάρ που κλέβουν τις εντυπώσεις. Χάρη στην υψηλή τους απόδοση, τις εκπληκτικές υφές και τα υπέροχα αρώματα και χρώματα, τα προϊόντα "Lost in Amalfi" σας ταξιδεύουν σε μέρη με ενέργεια καλοκαιρινή.

Είστε έτοιμες να γυρίσετε στους ρυθμούς της πόλης, χωρίς όμως να χάσετε την καλοκαιρινή σας διάθεση και λάμψη. Στη διατήρηση μίας λαμπερής επιδερμίδας έχετε σύμμαχο τα προϊόντα καθαρισμού «Transforming Cleansing Foam & Exfoliating Face Scrub», αλλά και ενυδάτωσης και προστασίας «Multi Protector Serum SPF 30». Γιατί σε μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να πετύχει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Το επόμενο βήμα; Η τέλεια βάση.

Με το μοναδικό «Foundation Βrush» εξασφαλίζετε τη σωστή εφαρμογή του «Lightweight Velvet Foundation». Αντίστοιχα, με το «Kabuki brush» εξασφαλίζετε τη δημιουργία φωτοσκιάσεων, χρησιμοποιώντας το «Baked Bronzer» ή το «Duo Bronzer & Highlighter». Λίγο χρώμα δεν μπορεί να λείπει από τα ζυγωματικά σας, γι’ αυτό κι επιλέγετε το «Baked Blush» για μία φυσική απόχρωση με ελαφριά λάμψη και άρωμα λεμονιού.

amalfi_cp_invio_26_06_2020_mod_36867.jpg

Μάτια! Το βλέμμα σας παίζει πάντοτε καθοριστικό ρόλο, για αυτό και το collection "Lost in Amalfi" φέρνει την «Ultra Eyeshadow Palette» με 9 αποχρώσεις “Ultra Pigmented” σκιών ματιών με έντονο ματ και μεταλλικό τελείωμα. Ιδανικές να συνδυαστούν με την κρεμώδη «Metal Chrome Eyeshadow» που διατίθεται σε 6 αποχρώσεις και το «Eyemarker Duo» για όσους αγαπούν το eyeliner και αναζητούν έντονο χρώμα και σταθερή εφαρμογή με ακρίβεια και διάρκεια. Μιλώντας για διάρκεια, ένα “click” σας χωρίζει από το «24h Lasting Click Mascara», το προϊόν της collection που ξεχωρίζει για την εξαιρετική της διάρκεια και τον πλούσιο όγκο που χαρίζει σε μια εντελώς καινοτόμο συσκευασία.

Για μία ολοκληρωμένη εικόνα, δεν πρέπει να παραλείψετε τα χείλη, στα οποία και θα χαρίσετε πλούσιο χρώμα και μία νότα αρώματος ανθέων πορτοκαλιάς με το «Glide & Bright Lip Stylo».

Η "Lost in Amalfi" collection περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα προϊόντα που θα γνωρίσετε καλύτερα με την επίσκεψή σας στο κατάστημα ΚΙΚΟ Milano στο The Mall Athens.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με αισθαντικές υφές, αρώματα εσπεριδοειδών και ελεγμένα προϊόντα με ιταλικό στοιχείο… για ένα καλοκαιρινό αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο από ό,τι το καλοκαίρι!.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice