Το γαλλικό brand Sandro και η πρώτη του boutique στο Golden Hall

To brand Sandro, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές υπόσχεται να «ντύσει» τους Έλληνες με γαλλική αισθητική και κομψότητα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Sandro, το κορυφαίο παριζιάνικο brand, γνωστή για τις καθαρές γραμμές και την εκλεπτυσμένη αισθητική της, ανοίγει την πρώτη της boutique στο Golden Hall.

H γυναίκα Sandro λατρεύει και «παίζει» με τις αντιθέσεις, είναι περήφανη για την αυθεντικότητά της και φοράει με μεγάλη αυτοπεποίθηση το S του Sandro είτε πάνω στο μάλλινο γεωμετρικό πουλόβερ της, είτε κεντημένο πάνω στο φόρεμα ή στο all time classic t-shirt της.

To brand Sandro, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές υπόσχεται να «ντύσει» τους Έλληνες με γαλλική αισθητική και κομψότητα.

Ο άνδρας Sandro επιδεικνύει μια ξεχωριστή αισθητική για τα κομμάτια του παρελθόντος. Κοστούμια σε κλασική γραμμή με δύο κουμπιά σε μια μοναδική παλέτα χρωμάτων. Ενστικτωδώς, ο άντρας της Sandro λατρεύει τα πουκάμισα και τα παντελόνια. Ωστόσο, ο άνδρας Sandro δεν υπήρξε ποτέ πιο ευτυχισμένος φορώντας το τζιν παντελόνι του, ένα πουλόβερ από κασμίρι και ένα μεγάλο μάλλινο παλτό.

Το αγαπημένο fashion brand Sandro άνοιξε την πρώτη ομώνυμη boutique του στις 7 Οκτωβρίου στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Η εταιρία Αττικά Πολυκαταστήματα τα έφερε και θα τα διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά. Η Αct & React αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας, την παροχή υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου, και τον συντονισμό εκδηλώσεων για την εταιρεία Sandro στην Ελλάδα.

sandro-greece-golden-hall-boutique-2.jpg

Sandro Boutique: Golden Hall, 1oς όροφος, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι


Η Evelyne Chetrite, ιδρύτρια και creative director από το 1984 του αγαπημένου brand, ανέπτυξε μια νέα αισθητική στα γυναικεία ρούχα: μοντέρνες, ίσιες καθαρές γραμμές με ανδρόγυνα στοιχεία. Στη συνέχεια ο γιος της, Evelyne Ilan, κυκλοφόρησε το Sandro Homme το 2008 με επίκεντρο την επανασχεδίαση των κλασικών γραμμών συμπληρώνοντας με μοντέρνα στοιχεία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice