Από την ατίθαση ομορφιά στο τέλειο styling με το Styler ghd max

Παίξτε με το ghd max

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Styling στον μισό χρόνο με το νέο styler ghd max. Από την ατίθαση ομορφιά στο τέλειο styling. Μεταμορφώστε το look σας με ελάχιστη προσπάθεια.

To νέο ghd max είναι ιδανικό για μακριά, χοντρά ή κυματιστά μαλλιά και εξασφαλίζει έως 2 φορές λιγότερο φριζάρισμα, μειώνοντας το σπάσιμο των μαλλιών και διασφαλίζοντας 80% περισσότερη λάμψη. Και όλα αυτά στο μισό χρόνο!**

Το new entry στην πολυβραβευμένη σειρά των styler ghd διαθέτει πιο φαρδιές πλάκες για ένα styling πιο γρήγορο από ποτέ. Οι φαρδιές πλάκες του ghd max - με 70% μεγαλύτερη επιφάνεια* από τα κοινά styler – μπορούν να χτενίζουν ακόμη περισσότερα μαλλιά σε κάθε πέρασμα.

Νέο styler ghd max

Μειώστε στο μισό τον χρόνο του styling για να χαρείτε πιο υγιή** και ίσια μαλλιά με το μισό φριζάρισμα** και 80% περισσότερη λάμψη, χωρίς ακραίες θερμοκρασίες. Το styler ghd max διαθέτει dual-zone ceramic technology, μια προηγμένη τεχνολογία και ένα δοκιμασμένο σύστημα θέρμανσης που παρακολουθεί συνεχώς την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C και στις δύο πλάκες. 

Με τη σειρά των εργαλείων ghd, οι δυνατότητες styling είναι απεριόριστες. Για γρήγορη αλλαγή στυλ ή για να αναδείξετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας, επιλέξτε το max για να πετύχετε ίσια και καλοχτενισμένα μαλλιά στο μισό χρόνο**.

Ο Adam Reed, Global Hair Ambassador της ghd, δηλώνει: «Το styler ghd max είναι η δική μου επιλογή όταν θέλω γρήγορο και αποτελεσματικό styling στα παρασκήνια. Ένα μόνο πέρασμα και τα μαλλιά γίνονται τέλεια. Χρησιμοποιώ πάντα το ghd max για γρήγορο styling και ίσιωμα».

Το νέο styler ghd max (€219) θα διατίθεται από τον Μάρτιο του 2021 στα καλύτερα κομμωτήρια και στο site ghdhair.com/gr


*σε σχέση με το ghd original.
**Στις 20 Ιουλίου. Το 80% από 140 καταναλώτριες δηλώνει ότι συμφωνεί σε σχέση με το δικό τους styler.
*** 20 Ιουλίου. Το 91% από 80 καταναλώτριες συμφωνεί ότι τα μαλλιά ισιώνουν αμέσως και το 88% ότι τα μαλλιά φαίνονται πιο δυνατά. Τεχνική δοκιμή εργαστηρίου για φριζαρισμένα μαλλιά σε σχέση με μαλλιά που στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. ++ τεχνική δοκιμή εργαστηρίου σε καστανά μαλλιά, σε σύγκριση με τα μαλλιά που στεγνώνουν με φυσικό τρόπο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice