BonacureR -TWO από τη Schwarzkopf Professional για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη ΝΕΑ σειρά BonacureR-TWO με τεχνολογία Double Bonding που προσφέρει άμεση επανόρθωση για τη μεταμόρφωση των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Schwarzkopf Professional αλλάζει τα δεδομένα στην επανόρθωση των μαλλιών με τη νέα σειρά BonacureR-TWO– μια πρωτοποριακή σειρά η οποία παρέχει στους κομμωτές και στους τελικούς καταναλωτές μια γρήγορη, απλή και αξιόπιστη λύση για την επανόρθωση σε βάθος, των εξαιρετικά κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών. 

Τα μαλλιά που έχουν υποστεί πολλές τεχνικές και φυσικές εργασίες μπορεί να εμφανίσουν σημάδια έντονης φθοράς στηνεσωτερική και στην εξωτερική τους δομή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι τραχιά, θαμπά, δύσκολα στηδιαχείριση, αδύναμα, επιρρεπή στο σπάσιμο και χωρίς ελαστικότητα..

Το BonacureR-TWO από τη Schwarzkopf Professional, είναι ενισχυμένο με τη νέα τεχνολογία μεταμόρφωσης Double Bonding και αποτελεί μια σειρά vegan και free-from προϊόντων που επανορθώνουν άμεσα τα μαλλιά σε δύο μόλις βήματα, παρέχοντας στους επαγγελματίες κομμωτές την απόλυτη αυτοπεποίθηση όταν προτείνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου και ρουτίνες περιποίησης για το σπίτι. 

bc_rtwo__all

Επανόρθωση, Επαναφορά, Αποκατάσταση και Ανανέωση με το R-TWO της Schwarzkopf Professional.

BonacureR-TWOTwo Steps to Rapid Reset:

Το BonacureR-TWO έχει ως σκοπό να κάνει την περιποίηση των μαλλιών πιο γρήγορη και εύκολη προσφέροντας πάντα στους επαγγελματίες κομμωτές και στις πελάτισσές τους αυτοπεποίθηση και σιγουριά κατά τη διαδικασία της βαφής και του styling. Μπορούν να συνδυάσουν τα προϊόντα της σειράς σε δύο εύκολα βήματα, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

Σχεδιασμένη για τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί πολλές τεχνικές εργασίες, αυτή η νέα καινοτομία της Schwarzkopf Professional προσφέρει άμεση επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών που αντιστοιχεί σε*:

 • 1x Ξάνοιγμα
 • 2x Υπηρεσίες Balayage
 • 20,000x Βουρτσίσματα**

* Όλα τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από ξεχωριστές δοκιμές.

**Συνδυασμός δύο προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του R-TwoSealer.

bc_rtwo_summer

Σε μόλις μια εφαρμογή, προσφέρει άμεσα (σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία):

 • 93% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας***
 • 90% λιγότερες σπασμένες άκρες***
 • 10xμεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην επαναλαμβανόμενη φθορά της τρίχας
 • 14 ημέρες****αποδεδειγμένα αποτελέσματα μεταμόρφωσης

*** Συνδυασμός δύο προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του R-TwoSealer.

**** Έως και 14 ημέρες, με τη χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος προϊόντων. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, την ποιότητα και το ιστορικό.

BonacureR-TWO– Τεχνολογία καιΕπιστημονική ΒάσηDoubleBonding:

Γιατί είναι σημαντικοί οι δεσμοί της τρίχας;

Οι δεσμοί της τρίχας είναι ζωτικής σημασίας διότι οποιαδήποτε τροποποίησητης κατάστασής τους σε μοριακό επίπεδο επηρεάζει τα γενικά χαρακτηριστικάτης, όπως είναι η δύναμη, η ελαστικότητα, η λάμψη, η κίνηση, το σχήμακαι η ικανότητά της να είναι ανθεκτική στη φθορά.Ωστόσο, όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορές, αυτοί οι δεσμοί σπάνε και ταμαλλιά γίνονται αδύναμα και εύθραυστα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέονφθορές όπως σπασμένες άκρες και εν τέλη, σπάσιμο της τρίχας. 

Για τη διατήρηση, την αποκατάσταση και την προστασία των δεσμών της τρίχας, η επιστημονικά αποδεδειγμένη τεχνολογία Double Bonding είναι το μυστικό πίσω από τα επαναστατικά, άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα της σειράς BonacureR-TWO.

bonacure_rtwo_rescuing_treatment_200ml

Τι είναι η Τεχνολογία Double Bonding;

Η Τεχνολογία Double Bonding επανορθώνει ενεργάτους σπασμένους δεσμούς, ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέων δεσμών στο εσωτερικό των ινών της τρίχας. Ενισχύει άμεσα και ταυτόχρονα τον εσωτερικό φλοιό των ινών της τρίχας και ενδυναμώνει τη δομή άλφα-έλικα των ινών της τρίχας, ενισχύονταςτην προοπτική επαναφοράς των ινών στην αρχική τους κατάσταση,αφού έχουν παραποιηθεί.

Ποια είναι τα αποτελέσματα δημιουργίας νέων δεσμών της τρίχας;

Κάθε ίνα είναι πιο δυνατή και πιο ανθεκτική στις μελλοντικές επαναλαμβανόμενες φθορές, έχοντας περισσότερη δύναμη και αυξημένη διάρκεια ζωής.

Συμπληρωματικές Τεχνικές Υπηρεσίες:

 • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ + ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Restoring Essence + Rescuing Treatment

 • Για εντατική ενδυνάμωση των μαλλιών.
 • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Restoring Essence + Renewal Sealer

 • Γρήγορη S.O.S. λύση κατά τηδιάρκεια πολλαπλών διαδικασιών αποχρωματισμού.
 • Σφράγισητου περιτριχίου δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα.

Υπηρεσίες Περιποίησης Bond-Building:

 • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ + ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Resetting Shampoo + Rescuing Treatment

 • Εντατική αναδόμηση και ενίσχυση των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών,προλαμβάνοντας την επιπλέον φθορά.
 • Προετοιμασία των μαλλιών για μελλοντικές τεχνικές υπηρεσίες.
 • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Resetting Shampoo + Renewal Sealer

 • Σφράγισητου περιτριχίουγια μελλοντικές τεχνικές υπηρεσίες.
 • Ενίσχυση της ανθεκτικότητας των μαλλιών στους καθημερινούς παράγοντες καταπόνησης και στην επαναλαμβανόμενη φθορά.

Bonacure R-TWO – Online, Digital &Εκπαίδευση:

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για το BonacureR-TWO στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της Τεχνολογίας Double Bonding:https://www.schwarzkopf-professional.com/gr/el/care/bonacure/r-two.html

Η Schwarzkopf Professional,ως Partnerin Craft για κάθε κομμωτή, κατανοεί ότι κάθε κομμωτής ακολουθεί το δικό του μοναδικό μονοπάτι και είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη, προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση σχεδιασμένη για να βοηθήσει τον καθένα να γίνει ο κομμωτής που επιθυμεί να είναι αύριο. Ανακαλύψτε τη σειρά εκπαιδευτικών blog της Schwarzkopf Professional και το μεικτό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα – μια πλούσια μαθησιακή εμπειρία που συνδυάζει φυσική και ψηφιακή εκπαίδευσηκαι επιτρέπει σε όλους να μαθαίνουν με τον τρόπο που τους ταιριάζει καλύτερα: https://eacademy.schwarzkopf-professional.com/gr/el/welcome.html

bonacure_rtwo_resetting_shampoo_250ml

Για να μην μένετε ποτέ πίσω στις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BonacureR-TWO, ακολουθήστε το λογαριασμό μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @schwarzkopfpro.greece.

BonacureR-TWO – Τα προϊόντα με μια ματιά:

 • BonacureR-TWO Restoring Essence – Ένα essence άμεσης δημιουργίας δεσμών για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τεχνική υπηρεσία.
 • Για χρήση ως μέρος του συστήματος δύο βημάτων μαζί με το R-TWO Rescuing Treatment ή το Renewal Sealer για ενισχυμένη περιποίηση και επανόρθωση.
 • Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • BonacureR-TWO Resetting Shampoo– Ένα απαλό σαμπουάν ενδυνάμωσης χωρίς sulphates και σιλικόνες για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εξουδετερώνει το επίπεδο pH της τρίχας μετά τις τεχνικές υπηρεσίες. Χωρίς Sodium Lauryl Sulphate & Sodium Laureth Sulphate, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • BonacureR-TWO Rescuing Treatment–Μια εντατική θεραπεία ενδυνάμωσης. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • BonacureR-TWO Renewal Sealer–Μια μάσκα μαλλιών άμεσης ενδυνάμωσης που δεν ξεβγάζεται και προσφέρει έλεγχο του φριζαρίσματος και προστασία από την θερμότητα έως και 230°C. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Σειρά BonacureR-TWO θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο 2023.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice