Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Είμαστε μαζί 5 χρόνια και το σεξ είναι αραιό

Δεν νιώθει το ίδιο πια, δεν του βγαίνει τόσο συχνά και δεν ξέρει τι ακριβώς του φταίει
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πώς θα ζωντανέψω την ερωτική και σεξουαλική μας ζωή μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Καλησπέρα, καλησπέρα! Είμαι σε σχέση εδώ και 5 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο το σεξ είναι πολύ αραιό. Πριν από λίγες μέρες είπα να κάνω μια συζήτηση με το φίλο μου για το τι γίνεται και τι φταίει και μου είπε ότι επειδή είμαστε τόσα χρόνια μαζί δεν νιώθει το ίδιο, ότι δεν του βγαίνει τόσο συχνά και ότι δεν ξέρει τι ακριβώς του φταίει. Όταν τον ρωτήσω τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει αυτό μου είπε ότι δεν ξέρει. Εσύ τι έχεις να μου προτείνεις; Τι θα μπορούσα να κάνω εγώ για να γίνεται πιο συχνά; Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Τώρα το ξέρεις ότι θα μας διαβάζουν πολλά ζευγάρια, που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, και θα συμπάσχουν μέσα τους. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Φταίει ο καναπές, φταίει η ρημάδα η πιτζάμα, φταίει ο 4ος κύκλος του Crown, φταίει η μάνα του που παίρνει τηλέφωνο τις πιο ακατάλληλες ώρες και φταίει κι εκείνη πίτσα που είχε 20 κιλά αλάτι και δεν χωνεύεται με τίποτα. Από δικαιολογίες, θα πω εγώ, άλλο τίποτα. Όπως λέει και μια σπουδαία φίλη μου, αν δεν φτιάξεις το μικροκλίμα στο σπίτι σου, δεν πρόκειται να ζωντανέψει με τίποτα η σεξουαλική σου ζωή. Θέλει να φύγει η πιτζάμα και να έρθει το εσώρουχο (το ξέρω, κάνει κρύο, αλλά θα τα καταφέρεις). Θέλει να σβήσουντα φώτα και να ανάψουν τα κεριά. Να κλείσεις το Netflix και να σκεφτείς παιχνίδια, πειράγματα και πειραματισμούς. Θέλει προσπάθεια. Όπως όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Είμαστε τρίτα ξαδέρφια αλλά θέλω να το συνεχίσω
Back to top