Τζένη Μελιτά ©Γιώργος Καράβας
©Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Έχουμε να κάνουμε σεξ 4-5 μήνες

Στην αρχή, κάπως «ξεχνιόταν» το θέμα λόγω καθημερινότητας και στη συνέχεια αυτός αγχωνόταν και δεν μπορούσε
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά:Έχουμε να κάνουμε σεξ 4-5 μήνες.Αρχικά ξεχνιόταν το θέμα λόγω καθημερινότητας και μετά αγχωνόταν και δεν μπορούσε.

Μανεκέν μου, θέλω να σου πω κι εγώ το πρόβλημά μου. Έχω μια σχέση 4 χρόνια, η οποία εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει από απόσταση. Όσο ήμασταν από κοντά, όμως, είχαμε θέματα με το σεξ. Στην αρχή, κάπως «ξεχνιόταν» το θέμα λόγω καθημερινότητας και στη συνέχεια αυτός αγχωνόταν και δεν μπορούσε. Όλο αυτό, τέλος πάντων, έχει καταλήξει τώρα στο να έχουμε να κάνουμε σεξ 4-5 μήνες. Και προφανώς, από μεριάς του καμία συζήτηση. Από κοντά είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες κατέληγαν όλες σε τσακωμό. Είμαι 25 χρονών και όλες μου οι φίλες μου λένε να χωρίσω. Τον αγαπάω, τον εκτιμάω και τον θέλω στην καθημερινότητά μου, αλλά πλέον νομίζω ότι μιλάω όλη μέρα με έναν φίλο μου και μετά από τόση αναμονή και άγχος, αν πάει προς τα εκεί το θέμα, είμαι κι εγώ ξενερωμένη για το αν θα τα καταφέρουμε ή όχι. 

Θα μπορούσα να τα δικαιολογήσω όλα και να τα κατανοήσω όλα (μα όλα), εκτός από το να μη μιλάει το ζευγάρι μεταξύ του. Διότι αν δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει και λύση στα προβλήματα. Που θα προκύψουν προβλήματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν ζούμε στη Disneyland. Άλλοτε σοβαρότερα και άλλοτε ασήμαντα. Όλα, όμως, χρειάζεται να επικοινωνούνται. Διαφορετικά, ο καθένας ζει τη δική του πραγματικότητα στο κεφάλι του και, αντί για λύση, έρχεται το χάσμα. Δεν ξέρω πόσο καιρό είστε σε απόσταση, δεν ξέρω γιατί όλες σας οι συζητήσεις καταλήγουν σε τσακωμό, δεν ξέρω εκείνος γιατί αγχώνεται, δεν ξέρω στους πόσους μήνες αποχής από το σεξ πρέπει να θορυβηθεί κάποιος, αυτός που ξέρω εγώ (που δεν σας ξέρω) είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσετε ώριμα κι ωραία. Κι από εκεί και πέρα, ό,τι ήθελε προκύψει. 

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενωμένοι γονείς, χαρούμενα μωρά
Τζένη Μελιτά ©Γιώργος Καράβας
Μίλα μου βρόμικα: Είμαστε 22, θέλουμε να συγκατοικήσουμε
Back to top