«Όλοι μας έχουμε κάτι να καλύψουμε. Ας το αποκαλύψουμε όλοι μαζί».

Άνθρωποι χωρίς μακιγιάζ εξομολογούνται και συγκινούν

Τα διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας τις περισσότερες φορές δεν είναι σοβαρά, με την έννοια ότι μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τη ζωή μας. Είναι κυρίως αισθητικά προβλήματα και θέματα που πολύ εύκολα κάποιος θα μπορούσε να προσπεράσει ως μικρά αφού στην ουσία δεν επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία. Επηρεάζουν όμως την ψυχολογία μας. Μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή γενικότερα. Μπορούν να μας κάνουν δυστυχισμένους.

Η ακμή για πολλές γυναίκες και άνδρες είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι μια πάθηση δύσκολη και επίμονη που επανέρχεται και δεν υπάρχει ακριβώς 100% θεραπεία. Πολλά προϊόντα του εμπορίου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή και ακόμα λιγότερα να την καλύψουν. Όχι όμως η Dermablend Professional. Στην γκάμα της υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα για επιδερμίδες με ακμή αλλά και άλλα σοβαρά δερματικά προβλήματα. Προϊόντα που έχουν σαν στόχο να καμουφλάρουν το πρόβλημα αποτελεσματικά και να αναπτερώσουν το ηθικό μας.

Οι ειδικοί της Dermablend δίνουν τεράστια βαρύτητα στη δημιουργία τέτοιων, εξειδικευμένων προϊόντων που θα καμουφλάρουν αλλά και θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα: «Όλοι μας έχουμε κάτι να καλύψουμε. Ας το αποκαλύψουμε όλοι μαζί».

Η καμπάνια της Dermablend καλεί γυναίκες και άνδρες να μοιραστούν με τον κόσμο το δερματικό τους πρόβλημα, να βγάλουν το μέικαπ και να γίνουν η φωνή χιλιάδων άλλων που μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα.

H Cheri Lindsay είναι προπονήτρια εφήβων στο βόλεϊ, αλλά είναι και YouTuber η οποία υποφέρει από λεύκη που προκαλεί αποχρωματισμό του δέρματος. Δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το make up σαν εργαλείο προκειμένου οι άνθρωποι να δουν «μέσα» από την κατάστασή της το αληθινό της πρόσωπο. Αυτό που πραγματικά είναι!

Η Cassandra Bankson πάσχει από σοβαρή ακμή από πολύ μικρή ηλικία (πήγαινε τότε τρίτη δημοτικού). Πέρασε αρκετές δυσκολίες εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι στο πρόβλημά της.Την κορόιδευαν και την έκαναν να αισθάνεται άσχημα. Χρησιμοποιεί το make up για να κρυφτεί αλλά τώρα το αφαιρεί για να δείξει σε όλους ποια είναι στην πραγματικότητα!

Στο κανάλι της Dermablend Professional στο youtube (δείτε το εδώ) ο κάθε ένας μας μπορεί να μοιραστεί το πρόβλημά του, να βγάλει το μέικαπ και να υψώσει τη φωνή του. Για κάθε ένα video μάλιστα, η εταιρεία θα δωρίζει ένα δολάριο στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Look Good, Feel Better.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice