A Holiday Fable: Ζήσε το παραμύθι με τη νέα συλλογή Kiko Milano

H Limited Edition χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι μια υπέροχη ιστορία ομορφιάς

KIKO MILANO: Η νέα Limited Edition χριστουγεννιάτικη συλλογή “A Holiday Fable” συνδυάζει ονειρικά χρώματα, vintage συσκευασίες και εορταστική διάθεση.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον συναρπαστικό κόσμο της νέας Limited Edition χριστουγεννιάτικης συλλογής της KIKO MILANO “A Holiday Fable”. Εμπνευσμένη από τα παραμύθια και την χριστουγεννιάτικη παράδοση, η συλλογή αυτή αποτελεί μια υπέροχη ιστορία ομορφιάς. Συνδυάζοντας ονειρικά χρώματα, vintage συσκευασίες και εορταστική διάθεση, η συλλογή αποτελείται από προϊόντα με καινοτόμες υφές για πολλαπλές χρήσεις.

Παίξε με μια εκπληκτική σειρά ομορφιάς γεμάτη θεατρικό ρομαντισμό, απολαμβάνοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν το μακιγιάζ. Ήρθε η ώρα να μεταφερθείς σε ένα παραμυθένιο βασίλειο απολαμβάνοντας μαγικές στιγμές περιποίησης. Σουρεαλιστική λάμψη, πολυτελή μεταλλικά και πλούσια χρώματα καθώς και μπαρόκ συσκευασίες, βγαλμένες από τα παραμύθια. Ας δημιουργήσουμε μαγικά looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Κεφάλαιο Πρώτο: Φίλτρα ομορφιάς
Ανάδειξε το καινούριο σου εαυτό χάρη σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν την εσωτερική σου ομορφιά. Ξεκίνα εφαρμόζοντας την Dazzling Face Mask για να φωτίσεις και να τελειοποιήσεις τον τόνο της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το νέο μαγικό ελιξίριο Pearly Radiance Moisturizing Gel -ένας συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και χρυσών μικροπερλών ενισχύει τη λάμψη και προσφέρει άμεση ενυδάτωση. Χρησιμοποίησε το 2 in 1 Rosy Glow Potion, έναν συνδυασμό ορού και primer που αφήνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει, αποτελεί επίσης μια άψογη βάση για το μακιγιάζ. Συνέχισε με το 4-in-1 Lavender Mist για να σταθεροποιήσεις το τελικό look. Είναι επίσης ιδανικό για ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Κεφάλαιο Δεύτερο: Ένα Παραμυθένιο Πρόσωπο
Δημιούργησε την αψεγάδιαστη βάση προσώπου που ταιριάζει σε μια πριγκίπισσα, με το 24H Immortal No Transfer Foundation. Mια νέα, ανάλαφρη σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Προσφέρει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα καλύπτοντας τυχόν ατέλειες και δεν μεταφέρεται. Στη συνέχεια άπλωσε μερικές μόνο σταγόνες του Molten Glow Highlighting Drops στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στο ντεκολτέ για να δώσεις αιθέρια όψη στην επιδερμίδα σου.

Απομάκρυνε κάθε ανεπιθύμητη λάμψη χάρη στην απαλή και ελαφριά υφή της Hydra Infusion Matte Powder. Στη συνέχεια, ενίσχυσε τη λάμψη της επιδερμίδας με το Radiant Duo Blush & Highlighter, χρησιμοποιώντας το stick για να ορίσετε τα ζυγωματικά και να δώσεις μια φρέσκια, δροσερή εμφάνιση. Πρόσθεσε περισσότερη ένταση και ορισμό με το Long Wear Hydra Blush, μια κρεμώδη πούδρα με εξαιρετική απόχρωση και χρησιμοποίησε το Kabuki Brush για να εφαρμόσεις το Divine Glow Highlighter όπου χρειάζεσαι επιπλέον φωτεινότητα. Για ένα ολοκληρωμένο makeup look επίλεξε την Dreams come True Face Palette που περιλαμβάνει bronzer, ρουζ, highlighter και ημιδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης, όλα σε ένα.

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Κεφάλαιο Τρίτο:  Ένα Γοητευτικό Βλέμμα
Φαντάσου ένα εκθαμβωτικό look με τις έντονες λαμπερές αποχρώσεις της Metal Fantasy Eyeshadow, που συνδυάζει βελούδινα απαλές υφές με την υψηλή απόδοση χρώματος. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα, συνδύασε αυτές τις αποχρώσεις με τους υπέροχους χρωματικούς τόνους της παλέτας Ethereal Eyeshadow ή της Celestial Eyeshadow Palette, παίζοντας με συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σου. Δημιούργησε το ιδανικό σχήμα και τόνισε τα μάτια σου, εφαρμόζοντας το Longwear Duo Eye Pencil, χρησιμοποιώντας τόσο το ματ όσο και το μεταλλικό άκρο, ή γίνε πιο δημιουργική με το Forever Magic Eye Marker. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με την Miracle Volume Lash Mascara, για πλούσιο όγκο με μεγάλη διάρκεια.

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Κεφάλαιο Τέταρτο: Ένα Μαγικό Φιλί
Ευκαιρία να παίξεις με τις φανταστικές υφές των νέων προϊόντων χειλιών της συλλογής. Επίλεξε μια βαθιά κόκκινη απόχρωση «φρούτων του πάθους» του Eternal Matte Lip Mousse για ματ αποτέλεσμα που δεν μεταφέρεται ή δημιούργησε ένα φωτεινό φινίρισμα χρησιμοποιώντας μια διάφανη απόχρωση του Creamy Magic Lip Stylo. Η σταθερή υφή του λιώνει στα χείλη κατά την εφαρμογή, προσφέροντας ένα αισθησιακό αποτέλεσμα, ιδανικό για να αναδείξετε τα χείλη σου με μια διακριτική λάμψη. Για το απόλυτα παραμυθένιο αποτέλεσμα, απόκτησε το Enchanting Lipstick και δείξε στον κόσμο πώς μοιάζει το φιλί μιας μάγισσας. 

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Κεφάλαιο Πέμπτο: Θεϊκό Άγγιγμα
Συνδυάστε το χρώμα των νυχιών με το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το Metallic Beam Nail Lacquer, επιλέγοντας ένα γιορτινό χρώμα για να πετύχεις την τέλεια αρμονία με τα μάτια και τα χείλη. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει αποτέλεσμα gel για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μόλις δύο στρώσεις. Μην ξεχάσεις το Pixie Dust Nail Lacquer, ένα αστραφτερό, κρυστάλλινο top coat που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

KIKO MILANO - A Holiday Fable συλλογή

Επίλογος: Αγαπημένα Δώρα
Αυτές τις γιορτές, προσκάλεσε τους αγαπημένους σου να εξερευνήσουν και αυτοί τον παραμυθένιο κόσμο της «Α Holiday Fable», μοιράζοντας δώρα που θα τους εκπλήξουν και θα τους ενθουσιάσουν. Κακόμαθε ένα φιλικό ή οικογενειακό σου πρόσωπο με ένα σετ περιποίησης της επιδερμίδας, επιλέγοντας το Cleanse & Energize Kit, το Care & Pamper Mask Kit, το Fairytale Bath Bomb Set ή το Beauty Sleep Kit. Για μια επιπλέον δόση glamour, χάρισε το Glam Kit, το Bewitching Eye Kit, το On The Go Lash Kit ή το Enchanting Eye Kit. Για τέλεια καθορισμένα χείλη επίλεξε το Classic Lip Kit, το All Is Bright Longwear Kit, το Mini Lipstick Set ή το Velvet Passion Lipstick Set. Εναλλακτικά, για φανταστικά φρύδια, εξαιρετική επιλογή είναι το Ultimate Brow Grooming Kit ή το Fabulous Brushes Kit.

Τέλος, υπάρχει το πιο σημαντικό δώρο από όλα - αυτό για τον εαυτό σου. Με το KIKO MILANO Advent Calendar ανακαλύπτεις μια νέα έκπληξη κάθε μέρα. Απόκτησε τα 24 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και την επιδερμίδα. Κάθε μέρα και μια νέα περιπέτεια ομορφιάς!

Η συλλογή KIKO MILANO Α Holiday Fable είναι διαθέσιμη στο www.kikomilano.gr
& στα φυσικά καταστήματα: The Mall of Athens, Γλυφάδα: Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41, Mediterranean Cosmos, Notos Pop Up Store: Τσιμισκή, Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία και στο νέο μας κατάστημα στο One Salonica Outlet Mall στη Θεσσαλονίκη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice