You.gr
Shopping

Πώς θα ζήσεις τις πιο You στιγμές σου;

Προϊόντα τεχνολογίας και smartliving για κάθε You στιγμή σου
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

You.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 50.000 προϊόντα τεχνολογίας λαμβάνει υπόψιν τις διαφορετικές επιθυμίες και προσωπικότητες.

Ξυπνάς νωρίς, βάζεις τον πήχη ψηλά, η πρώτη κούπα καφέ της μέρας παρέα με τα pre-Christmas sweets που κατέφθασαν μοσχοβολούν και σου φτιάχνουν την διάθεση, όσο στο ράδιο παίζει το "Happy" του Pharrell Williams. Αρχίζεις να κουνιέσαι ρυθμικά, call και meetings παίρνουν σειρά από το πρωί, σταματάς στο αγαπημένο σου spot για τo καθιερωμένo insta story σου από το νέο σου smartphone, τρέχεις και ξανατρέχεις, ετοιμάζεσαι για surf, δοκιμάζεις ποδόσφαιρο ή box και φτάνει η ώρα που ταΐζεις το μικρό που μόλις ξύπνησε. Έχεις διαφορετικά "you" και αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό, ζωντανό, χαρούμενο, γεμάτο όρεξη. Όποιον εαυτό σου ωστόσο και αν επιλέξεις μέσα στη μέρα ή σε ό,τι mood και να βρίσκεσαι το you.gr είναι εκεί για να απολαύσεις κάθε you στιγμή σου στο έπακρο.

Και τώρα ήρθε η στιγμή που θέλεις να απολαύσεις το  mundial, γιατί είσαι ποδοσφαιράκιας... Το μουντιάλ είναι η ιδανική αφορμή για να ανανεώσεις τον gadget εξοπλισμό του σπιτιού σου -και όχι μόνο. Mόλις βραδιάζει, το ραντεβού δίνεται σταθερά μπροστά στην τηλεόραση ή την οθόνη του pc με πόπκορν, μπύρες και πίτσα για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Αν ρίξεις μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr του Ομίλου Quest, θα δεις τις ιδανικές τηλεοράσεις με HD εικόνα για να μη χάνεις ούτε χιλιοστό από την ποδοσφαιρική δράση. Για μεγάλο παιχνίδι… βάλε στο παρασκήνιο προτζέκτορες, οθόνες προβολής, soundbars και βάσεις tv ώστε να το ζήσεις φουλ σαν να βρίσκεσαι εκεί live. Αν πάλι συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ με τους/τις κολλητούς/ές, είναι κρίμα να μην καταγράψεις την εμπειρία και τις αξέχαστες στιγμές από τα ματς σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από τις νέες κάμερες, τα tablets και τα smartphones (με άριστη κάμερα για τέλειο HD video) που θα βρεις στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Φαβορί η Ολλανδία μέχρι στιγμής, μήπως να ετοιμάζεσαι να την απαθανατίσεις;

Extra tip: Mέσα από 3 γρήγορα βήματα ολοκληρώνεις την παραγγελία σου από το κινητό ή τον υπολογιστή και πληρώνεις όπως σε βολεύει – κάρτα, αντικαταβολή, paypal. Με τη νέα υπηρεσία μάλιστα «Πάρτα χωρίς κάρτα» έχεις δυνατότητα για δόσεις χωρίς πιστωτική. Run!

Ζήσε το απόλυτο Christmas mood από τώρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έρχεται φέτος να μας θυμίσει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από τις πολύτιμες στιγμές που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ανταλλάσουμε τα «πολυπόθητα δώρα». Στο you.gr βρίσκεις εύκολα πάνω από 50.000 προϊόντα σε πολύ καλές τιμές αλλά και όλα τα νέα και δημοφιλή μοντέλα των αγαπημένων σου brands για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μέλους της οικογένειάς σου. Ρούχα, τσάντες ή αξεσουάρ για τους πιο in fashion friends, gadgets για το παιδί σου που είναι φαν της τεχνολογίας και πειραματίζεται ασύστολα, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αθλητικά είδη και όργανα γυμναστικής για τον «γυμναστηριακό ή fit» της οικογένειας, το talk of the town scooter για τον bro που αγαπά τις γρήγορες μετακινήσεις και φυσικά είδη ταξιδιού, ψαρέματος & κατάδυσης, camping και εξοχής για την ξαδέρφη που λατρεύει την περιπέτεια και τις εξορμήσεις στη φύση. Η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης, των διαφορετικών επιθυμιών και προσωπικοτήτων, άλλωστε είναι κάτι που στο you.gr γίνεται απολύτως κατανοητό.

Για σένα που θες να γίνεις ο/η επόμενος mastechef και να παρουσιάσεις τις πεντανόστιμες χριστουγεννιάτικες συνταγές και γλυκά του ονείρου στα γιορτινά τραπέζια, στο site του you θα βρεις οικιακές συσκευές για να πειραματιστείς κατάλληλα. Είτε μέσω τηλεφώνου ή στο chat μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να σου δώσουν τις συμβουλές τους οποιαδήποτε στιγμή.

Extra tip: Μέσα από την «έξυπνη» αναζήτηση με κείμενο και φωνή, αλλά και πολλά φίλτρα για σωστές και γρήγορες επιλογές βρίσκεις αυτό που θες και το παραλαμβάνεις όποτε επιθυμείς – στο χώρο σου, σε 500 σημεία παραλαβής,  ακόμα και αυθημερόν. Για τις πιο «Christmas You» στιγμές σου μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος του youclub για να έχεις extra δώρα και προσφορές.

Και επειδή είναι τόσα πολλά αυτά που θέλεις να δοκιμάσεις και σου αρέσουν -όχι μόνο στις top season-, το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει να απολαύσεις την κάθε σου στιγμή στο μέγιστο, και να εξυπηρετήσεις όλα αυτά τα «είμαι» και τα «θέλω» που συνθέτουν την προσωπικότητά σου. Μέσα από έξυπνους αλγόριθμους, σου παρέχει, ακόμη, εξατομικευμένες προτάσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σου ενώ χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ByeBuy και συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας smartphone, επιβραβεύεσαι για αυτό.

Όλα τα παραπάνω φαίνονται και μέσα από τις δύο μίνι ταινίες του You.gr που αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης, των διαφορετικών επιθυμιών και προσωπικοτήτων. Δύο ταινίες συγκεκριμένα «Για τις πιο you στιγμές σου!» που κάνουν τη διαφορά με πρωτοτυπία – χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του stopmotion animation από τη βραβευμένη σκηνοθέτρια ταινιών animation Ίριδα Ζόγκα - γρήγορη εναλλαγή εικόνων, χρωμάτων, αντικειμένων και συναισθημάτων που φιλοξενούνται πλέον και στις σελίδες του adsoftheworld. Έμπνευση, δημιουργία και κατανόηση του you εαυτού σου θα την βρεις αποκλειστικά στο www.you.gr.

Δειτε περισσοτερα