Άμπερ Χερντ
Η Άμπερ Χερντ θα κάνει έφεση μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ © EPA/EVELYN HOCKSTEIN / POOL
Celebrities

Η Άμπερ Χερντ θα κάνει έφεση μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Στον Τζόνι Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Άμπερ Χερντ θα κάνει έφεση κατά της απόφασης, μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη.

Παρά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη με την πρώην συζυγό του, Άμπερ Χερντ, και την καταδίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση, η πολύκροτη υπόθεση φαίνεται ότι θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες. 

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας που ουσιαστικά δικαίωσε τον Ντεπ.

Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της στην Washington Post μέσα από το οποίο κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία είναι «ψευδές» και το 7μελές σώμα των ενόρκων στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε την αθωότητά του.

Σημειώνεται ότι στον Τζόνι Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων συνολικά, σημαντικά χαμηλότερο ποσό από τα 50 εκατομμύρια δολάρια που είχε ζητήσει στη μήνυσή του. Πάντως η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του πρώην συζύγου της για σχόλια του δικηγόρου του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Άμπερ Χερντ: Η αντίδραση μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα της δίκης. Μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram:

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

» Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

» Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

» Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα -να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice