Άρτσι, Χάρι, Μέγκαν, Λίλιμπετ
Άρτσι, Χάρι, Μέγκαν, Λίλιμπετ στη χριστουγεννιάτικη κάρτα / © instagram, @Alexi Lubomirski
Celebrities

Η Λίλιμπετ Νταϊάνα, κόρη της Μέγκαν και του Χάρι, φωτογραφήθηκε στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της

Η γιορτή έγινε στην αυλή του Frogmore Cottage με την παρουσία λίγων και εκλεκτών

Λίλιμπετ Νταϊάνα: Η κόρη της Μέγκαν και του Χάρι φωτογραφήθηκε στα πρώτα της γενέθλια - Είναι η δεύτερη φωτογραφία της που δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα.

Happy Birthdat, Lilibet! Η μικρή κόρη της Μέγκαν και του Χάρι έκλεισε έναν χρόνο ζωής και ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία της αξιολάτρευτης Λίλιμπετ Νταϊάνας. Τραβήχτηκε στις 4 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων της, από τον φίλο της οικογένειας, τον φωτογράφο Misan Harriman. 

Οι γονείς διοργάνωσαν ένα μικρό παρτάκι-πικνίκ στην αυλή του Frogmore Cottage, με προσκεκλημένους την οικογένεια και μερικούς πολύ στενούς φίλους. Την τούρτα επιμελήθηκε ο ζαχαροπλάστης που έφτιαξε και τη γαμήλια τούρτα των Σάσεξ, ενώ για τα προσκεκλημένα παιδιά υπήρχαν παιχνίδια και face painting. 

Η μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα
Η μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα / © instagram, @

Η μικρούλα Λίλι φορούσε ένα σιέλ φουστανάκι και φιογκάκι στα μαλλιά. Έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της και «το τούτο» της μητέρας της. Χάρι και Μέγκαν δήλωσαν, μέσω του εκπροσώπου Τύπου τους, «απίστευτα συγκινημένοι από τις αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια για την κόρη τους» και ένιωσαν «έκπληκτοι» μαθαίνοντας πως οι φαν τους σε όλον τον κόσμο έχουν κάνει δωρεές ύψους άνω των 100.000 δολαρίων στη φιλανθρωπική οργάνωση WC Kitchen προς τιμήν της μικρής.

Η οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν
Χάρι, Μέγκαν, Άρτσι και Λίλιμπετ στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας / © instagram, @ alexilubomirski

Είναι η δεύτερη επίσημη φωτογραφία της Λίλιμπετ που βγαίνει στη δημοσιότητα· η πρώτη ήταν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Σάσεξ. Με το που ανέβηκε στα social, οι τουιτεράδες έπιασαν δουλειά. Η συντριπτική πλειοψηφία έλιωσε με το χαριτωμένο παιδάκι, δεν ήταν όμως λίγοι οι μικρόψυχοι που έψαχναν με τον μεγεθυντικό φακό το λάθος. Κάποιοι βρήκαν, ας πούμε, το φόρεμα της μικρής τσαλακωμένο, λες και ένα μωρό ενός έτους μπορεί να κρατήσει τα ρούχα του φρεσκοσιδερωμένα. Δυστυχώς, δεν κυκλοφόρησε κάποια φωτογραφία του πρωτότοκου Άρτσι. Ωστόσο, ο κομμωτής της Μέγκαν στη Βρετανία, Τζορτζ Νόρθγουντ, δήλωσε στα μίντια ότι ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει καλούς τρόπους.

Η Μέγκαν με τη μικρή Λίλιμπετ στο πάρτι γενεθλίων της μικρής
Η Μέγκαν με τη μικρή Λίλιμπετ στο πάρτι γενεθλίων της μικρής / © instagram, @

Η Λίλιμπετ Νταϊάνα Μάουντμπάτεν-Γουίνδσορ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021 στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage της Σάντα Μπάρμπαρα, ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε από 50 γυναίκες. Οι γονείς της της έδωσαν το υποκοριστικό της προγιαγιάς Ελισάβετ (Λίλιμπετ την φώναζαν όταν ήταν μικρή, Λίλιμπετ την αποκαλούσε και ο σύζυγός της Φίλιππος). Το Νταϊάνα είναι φόρος τιμής στη γιαγιά, τη συγχωρεμένη Lady D.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice