Η ποπ σταρ Lizzo απάντησε στα σχόλια του Κάνιε Γουέστ για το σώμα της - «Κοιτάω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου», δήλωσε από σκηνής.
Η Lizzo κατά τη διάρκεια του σόου «Lizzo: The Special Tour», στη Σκότιαμπανκ Αρίνα του Τορόντο στις 7 Οκτωβρίου © Robert Okine/Getty Images
Celebrities

«Το σώμα μου, η γ***νη επιλογή μου»: Η απάντηση της Lizzo στο body shaming του Κάνιε Γουέστ (βίντεο)

O 45χρονος ράπερ την κατηγόρησε ότι προωθεί την ιδέα του υπέρβαρου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η ποπ σταρ Lizzo απάντησε στα σχόλια του Κάνιε Γουέστ για το σώμα της - «Κοιτάω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου», δήλωσε από σκηνής.

Η Lizzo απάντησε στα επικριτικά σχόλια που έκανε ο Κάνιε Γουέστ για το σώμα της, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Τορόντο την Παρασκευή, μια μέρα αφότου ο ράπερ είπε ότι η Αμερικανίδα ποπ σταρ χρησιμοποιείται έμμεσα για να προωθήσει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «γενοκτονία της μαύρης φυλής».

Η 34χρονη τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια του 45χρονου Γουέστ, λέγοντας στους θεατές της Σκότιαμπανκ Αρίνα: «Νιώθω ότι όλοι στην Αμερική παίρνουν το γ****νο όνομά μου στο γ***νο στόμα τους χωρίς κανένα γ****νο λόγο».

Ο Κάνιε Γουέστ είπε την Πέμπτη στον παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον ότι κάθε φορά που η Lizzo δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οτιδήποτε σχετικό με την απώλεια βάρους, τα «μποτ» και τα «Μέσα» της επιτίθενται για να προωθήσουν την ιδέα ότι «το υπέρβαρο είναι ο νέος στόχος».

Την επομένη, η Lizzo αξιοποίησε την αφορμή για να απαντήσει κατά τη διάρκεια μιας παύσης στο σετ της: «Κοιτάω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου».

Το πλήθος χειροκρότησε και επευφημούσε καθώς εκείνη μίλησε για τον εαυτό της χωρίς να κατονομάσει ρητά τον Κάνιε Γουέστ.

Η Lizzo ρώτησε στη συνέχεια το κοινό του Καναδά: «Μπορώ να μείνω εδώ;» πριν αστειευτεί, «Ποιον μπορώ να παντρευτώ για αυτή τη διπλή υπηκοότητα;».

Προκειμένου να αναφερθεί ξανά στο ζήτημα, η Lizzo χρησιμοποίησε το Instagram το Σαββατοκύριακο για να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα πρόσφατης συναυλιακής περφόρμανς.

Το κλιπ έδειχνε την ερμηνεύτρια με έναν προβολέα στο πρόσωπό της, καθώς ένα φωτεινό μήνυμα άστραφτε στον κορμό της.

«Το σώμα μου, η επιλογή μου» ήταν το μήνυμα που αναγραφόταν επάνω της, ενώ η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσης πρόσθεσε μόνο μια τελεία.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Η Κέλι Ρόουλαντ έδειξε αργότερα την υποστήριξή της για την καλλιτέχνιδα, καθώς αναδημοσίευσε το κλιπ σε Insta Story της και έγραψε, «Πεσ’ τους. Σ’ αγαπώ!»

Ο ράπερ, ο οποίος πλέον χρησιμοποεί το προσωνύμιο «Ye», έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων αφότου φόρεσε ένα t-shirt που έγραφε «White Lives Matter», κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Σε κοινή του εμφάνιση με την αμφιλεγόμενη πολιτική σχολιάστρια Κάντας Όουενς, οι δυο τους φορούσαν αντίστροφα χρώματα του ίδιου t-shirt.

Ακολούθησε χιονοστιβάδα αντιδράσεων από θαυμαστές και διασημότητες στα social media, με κάποιους να υπερασπίζονται τον Κάνιε Γουέστ και άλλους να τον αποδοκιμάζουν.

Ο ίδιος ο ράπερ πάντως παραμένει σταθερός στις πρόσφατες απόψεις του, συνεχίζοντας να φοράει παραλλαγές του t-shirt, πιο πρόσφατα μαζί με την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, στον αγώνα μπάσκετ της εννιάχρονης κόρης του North.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice