Πρίγκιπας Χάρι: «Φυτεύονται ιστορίες, είναι ένα βρόμικο παιχνίδι» (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια

Newsroom |

Ο πρίγκιπας Χάρι για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας - Το νέο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ του Netflix

Για «βρόμικο παιχνίδι» από τη βρετανική βασιλική οικογένεια κάνει λόγο ο πρίγκιπας Χάρι. To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο αδελφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναμένεται να ανάψει «φωτιές» στο Μπάκιγχαμ με τις αποκαλύψεις του στο ντοκιμαντέρ του Netflix. Τα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα την Πέμπτη (8/12).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της βασιλικής οικογένειας. Στο παρελθόν, μάλιστα, είχαν αφήσει αιχμές για ρατσισμό από μέλη της βασιλικής οικογένειας αναφορικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο Άρτσι -το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Μετά το Megxit ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει σκοτεινές πτυχές της βασιλικής οικογένειας

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει να εννοηθεί ότι σχεδόν δεν μιλάει με την υπόλοιπη οικογένεια και ιδίως με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο και τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στο νέο τρέιλερ ο Χάρι αναφέρεται σε ανθρώπους που εργάζονται για τις βασιλικές κατοικίες και ενημερώνουν τους δημοσιογράφους -ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει και στο παρελθόν. «Υπάρχει ιεραρχία στην οικογένεια. Το ξέρουμε ότι υπάρχουν διαρροές, όμως “φυτεύονται” και ιστορίες. Είναι ένα βρόμικο παιχνίδι» ξεκαθάρισε.

Στο trailer εμφανίζονται επίσης φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνας και της Κέιτ, της συζύγου του Ουίλιαμ. Κάποια στιγμή ακούγεται μια φωνή, που μοιάζει με εκείνη του Χάρι, η οποία αναφέρεται  «στην οδύνη των γυναικών που παντρεύονται» μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές βρετανικές εφημερίδες την Κυριακή δημοσίευσαν άρθρα για το ντοκιμαντέρ του Netflix, την ώρα που πηγές -οι οποίες δεν κατονομάζονται- κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ότι «κήρυξαν τον πόλεμο» στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.