Η Σελένα Γκόμεζ έριξε από την κορυφή του Instagram την Κάιλι Τζένερ
Η Σελένα Γκόμεζ © ΕPA
Celebrities

Η Σελένα Γκόμεζ έριξε από την κορυφή του Instagram την Κάιλι Τζένερ

Κατά ένα εκατομμύριο followers

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Σελένα Γκόμεζ: Έγινε και πάλι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram - Εκθρόνισε την Κάιλι Τζένερ

Η Σελένα Γκόμεζ κατάκτησε και πάλι την πρωτιά στο Instagram. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram για άλλη μια φορά «εκθρονίζοντας» την Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιανς – Τζένερ του αμερικανικού τηλεοπτικού reality «Keeping Up with the Kardashians».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελίνα Γκόμεζ κατέχει την πρώτη θέση – ήταν για χρόνια αγαπημένη στο Instagram. Eπισκιάστηκε από την τραγουδίστρια Αριάνε Γκράντε το 2019, αλλά την Γκράντε ξεπέρασε στη συνέχεια η Τζένερ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram με 300 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι ακόλουθοι της ηθοποιού και τραγουδίστριας ανήλθαν σε 381 εκατομμύρια χθες, ενώ η Τζένερ είχε 380 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι θαυμαστές και θαυμάστριες της ενθουσιάστηκαν.

«Η Σελένα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok μέσα σε μία μέρα. Σελίνα θα είσαι πάντα διάσημη», έγραψε μία θαυμάστριά της στο Twitter.

Η Σελένα Γκόμεζ αργότερα πρόσθεσε φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Τη διέγραψα μια φορά γιατί σκέφτηκα ότι ίσως ήταν υπερβολική».

Η Γκόμεζ, η οποία δέχθηκε πρόσφατα εγκώμια για την ερμηνεία της στη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice