Λίντσεϊ Λόχαν: Περιμένει το πρώτο της παιδί και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά - Η 36χρονη ηθοποιός μιλά για τη μητρότητα και τη νέα της ζωή.
Η Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο εξώφυλλο του Allure © Instagram/Allure
Celebrities

«Κλαίω από χαρά»: Η μέλλουσα μαμά Λίντσεϊ Λόχαν ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

Περιμένει το πρώτο της παιδί και «κατακλύζεται» από συναισθήματα η Αμερικανίδα ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίντσεϊ Λόχαν: Περιμένει το πρώτο της παιδί και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά - Η 36χρονη ηθοποιός μιλά για τη μητρότητα και τη νέα της ζωή.

Η Λίντσεϊ Λόχαν αποκάλυψε τον ενθουσιασμό που αισθάνεται στην προοπτική της μητρότητας, καθώς πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή νέα φωτογράφιση.

Η 36χρονη ηθοποιός είναι το αστέρι του εξωφύλλου του περιοδικού Allure, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, η οποία όπως αποκαλύπτει «έσκασε» πρόσφατα, σε μια σειρά από όμορφα στιγμιότυπα.

Ομολογώντας ότι έχει «κατακλυστεί» από συναισθήματα πρόσφατα, η Λίντσεϊ Λόχαν δήλωσε: «Ανυπομονώ να ζήσω την αίσθηση και να βιώσω το πώς είναι να είσαι απλά μαμά. Δάκρυα χαράς. Αυτή είμαι».

«Αν και τώρα, μάλλον είναι συγκίνηση στην προοπτική του μωρού. Είναι συντριπτικό με την καλή έννοια».

Η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε επίσης ότι αναζήτησε γονικές συμβουλές από την ομότεχνή της και συμπρωταγωνίστρια στη μεγάλη οθόνη, Τζέιμι Λι Κέρτις.

«Μίλησα με τη Τζέιμι Λι Κέρτις πρόσφατα. Και είπε, «Απλά φέρε το μωρό μαζί σου και όλα θα πάνε καλά».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι το να πει στον σύζυγό της, τον χρηματιστή Μπάντερ Σάμας ότι ήταν έγκυος ήταν λίγο απίστευτο, ενθυμούμενη:

«Ήταν τόσο αδιανόητο. Μπήκα στο δωμάτιο, πέταξα το τεστ κάτω. Ήμουν σαν, "Μάντεψε τι"».

Λίντσεϊ Λόχαν: «Έρχεται σύντομα» το πρώτο της παιδί

Η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία ζει στο Ντουμπάι τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποιήθηκε με δημοσίευση στα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα μωρουδιακό κορμάκι, το οποίο γράφει επάνω του: «Έρχεται σύντομα».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λίντσεϊ Λόχαν έγραψε: «Είμαστε ευλογημένοι κι ενθουσιασμένοι».

Η Λίντσεϊ Λόχαν, μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στο TMZ, είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

View this post on Instagram

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Πατέρας του παιδιού είναι ο Μπάντερ Σάμας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε λίγους μήνες πριν από την πανδημία, ενώ πριν από ένα περίπου χρόνο παντρεύτηκαν.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice