Michele Morrone: Ποιός είναι ο ιταλός superstar του MadWalk
Photo by Edward Berthelot/GC Images/ © Getty Images
Celebrities

Michele Morrone: Ποιος είναι ο ιταλός superstar του MadWalk

Όσα πρέπει να ξέρεις για τον σέξι Ιταλό που θα είναι o super guest star του MadWalk 2023 by Three Cents στο πλευρό της Βίκυς Καγιά

MadWalk 2023 by Three Cents: Ποιος είναι ο διάσημος ιταλός guest, Michele Morrone.

Τo MadWalk 2023 by Three Cents έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο TaeKwonDo. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει μοναδικά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον ιταλικής καταγωγής ηθοποιό και τραγουδιστή Michele Morrone, έναν διεθνή σταρ με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram και με τα τραγούδια του να καταγράφουν δεκάδες εκατομμύρια views.

Michele Morrone: Ποιός είναι ο ιταλός superstar του MadWalk
Photo by Vincenzo Lombardo/ GC Images/ © Getty Images

Michele Morrone: Ποιος είναι ο ιταλός superstar του MadWalk 2023

Ο Ιταλός superstar θεωρείται ένας από τους πιο sexy ευρωπαίους και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις θαυμάστριες του με τον ερχομό του στην Ελλάδα. Ο εκρηκτικός Ιταλός σταρ έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ από την ερωτική τριλογία του Netflix, “365 ημέρες” που έκανε το γυναικείο κοινό να παραληρεί μονομιάς. Λέγεται ότι ο Morrone θα συμμετέχει σε ένα πολυαναμενόμενο act, που ίσως συνδέεται με την θεματολογία της ταινίας “365 Days”, αλλά ίσως και με το νέο άλμπουμ του, “Double”.

Michele Morrone: Ποιός είναι ο ιταλός superstar του MadWalk
Photo by Daniele Venturelli/ WireImage/ © Getty Images

Ο 33χρονος γοητευτικός σταρ γεννήθηκε στο Μελενιάνο της Ιταλίας και μεγάλωσε σε μια φτωχική οικογένεια. Έχει τρεις αδελφές, η μητέρα του ήταν μοδίστρα, ενώ ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν σε οικοδομή, σκοτώθηκε όταν ο Morrone ήταν μόλις 12 ετών. Ο ίδιος αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός όταν σε ηλικία 11 ετών είδε τον «Χάρι Πότερ», ενώ είναι ακόμα τραγουδιστής, αυτοδίδακτος μουσικός και ζωγράφος.

Michele Morrone: Ποιός είναι ο ιταλός superstar του MadWalk
Photo by Vincenzo Lombardo/ GC Images/ © Getty Images

Πριν τον περιβόητο ρόλο του ως Μάσσιμο στην ταινία “365 Days”, είχε εμφανιστεί σε διάφορα μικρά projects χωρίς να έχει λάβει κάποια μεγάλη αναγνώριση. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Morrone παντρεύτηκε το 2014 τη Λιβανέζα σχεδιάστρια μόδας Ρούμπα Σάαντε και απέκτησαν δύο γιους, τον Μαρκούντο και τον Μπράντο. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, κάτι που επηρέασε άσχημα ψυχολογικά τον Morrone, ο οποίος εγκατέλειψε τα πάντα και δούλευε ως κηπουρός σε ένα χωριό 1.000 κατοίκων.

Ο ρόλος του Μάσσιμο ήρθε λίγο αργότερα και τον έβαλε και πάλι στο παιχνίδι, με την φήμη του να εκτοξεύεται μέσα σε μια νύχτα. Στην ταινία υποδύεται έναν σκληρό, ερωτευμένο αρχιμαφιόζο με τον ίδιο να δηλώνει ότι δυσκολεύτηκε να τον ερμηνεύσει μιας και στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο του. Στο soundtrack της ταινίας έχει συμπεριλάβει και δικά του τραγούδια. 

Θα τον δούμε για μια μοναδική εμφάνιση στο MadWalk λοιπόν, σε ένα act γεμάτο εκπλήξεις. Και ποιός ξέρει, αν είμαστε τυχερές ίσως τον πετύχουμε μετά, κάπου στους διαδρόμους των backstage και μας πει: Are you lost baby girl?

Πέραν από την super guest εμφάνιση του Michele Morrone, στο MadWalk 2023 by Three Cents θα συμμετέχουν με ξεχωριστά performances, μεταξύ άλλων, οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον καλλιτέχνες.

Στο catwalk του MadWalk 2023 by Three Cents θα παρουσιαστούν δημιουργίες των σχεδιαστών ApostolosMitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & PericlesKondylatos, Vrettos Vrettakos και των brands 5226 by Celia Kritharioti, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE. 

Στο πλαίσιο του MadWalk 2023 by Three Cents, μετά το τέλος του catwalk, θα ακολουθήσει το πιο fashionable after party, στον ίδιο χώρο, με απολαυστικά Three Cents cocktails και πολλή μουσική με djset από τους Αντώνη Δημητριάδη – AD1 και Dim Chord.

Φέτος, το MadWalk 2023 by Three Cents παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashionambassadors, Άννα Μαρία Βελλή - amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν - fosbloque, Δανάη Γεωργαντά - IMikri Ollandeza και Edward Stergiou, οι οποίοι συμμετέχουν στα επιμέρους projects, στο πλαίσιο του θεσμού.

Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζει τους σκοπούς της HOPEgenesis, της Ελληνικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2023 by Three Cents έχει ήδη ξεκινήσει, online στο www.madwalk.gr. Αντίστοιχα το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice