Η 58χρονη Σίντι Κρόφορντ φορά ξανά το ίδιο δερμάτινο μπουφάν που φορούσε σε ηλικία 20 ετών - Η throwback ανάρτηση στο Instagram.
Η Σίντι Κρόφορντ με δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλετιστή σε ηλικία 20 και 58 ετών © instagram/cindycrawford
Celebrities

«Πανέμορφη όπως πάντα»: Η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει με το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε στα 20 χρόνια της

Η «τότε και τώρα» νοσταλγική ανάρτηση στο Instagram - Ενθουσιώδη τα σχόλια των θαυμαστών

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η 58χρονη Σίντι Κρόφορντ φορά ξανά το ίδιο δερμάτινο μπουφάν που φορούσε σε ηλικία 20 ετών - Η throwback ανάρτηση στο Instagram.

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, ανάμεσά τους το διαχρονικό στιλ της Σίντι Κρόφορντ.

Πρόσφατα, η Σίντι Κρόφορντ γιόρτασε την 20ή επέτειο της εταιρίας της, Meaningful Beauty, δημοσιοποιώντας μια throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαύρο δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλετιστή στην ηλικία των 20 ετών, ενώ σε μια δεύτερη εικόνα, εμφανίζεται να φορά το ίδιο τζάκετ στο σήμερα.

Η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει με το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε στα 20

«Το @meaningfulbeauty γίνεται 20 ετών! Για να μας βοηθήσετε να το γιορτάσουμε, μοιραστείτε μια φωτογραφία του εαυτού σας στα 20 σας χρόνια σε σχέση με εσάς σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το ηλικίας 58 ετών σούπερ μόντελ.

«Είμαι ευγνώμων που πέρασα τις τελευταίες δύο δεκαετίες δουλεύοντας με μια καταπληκτική ομάδα, μαθαίνοντας τόσα πολλά για την ομορφιά και τις επιχειρήσεις - και βοηθώντας τις γυναίκες να νιώθουν καλύτερα σε κάθε ηλικία. Χρόνια πολλά στην ΜΒ! Σας ευχαριστούμε όλους που μας κρατάτε σε εγρήγορση!», συμπληρώνει στη δημοσίευση η Σίντι Κρόφορντ.

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων για να συγχαρούν τη Σίντι Κρόφορντ για το σημαντικό επίτευγμα και να επαινέσουν την αγέραστη εμφάνισή της.

«Ακόμη πανέμορφη όσο ποτέ», έγραψε η στιλίστρια Ελίζαμπεθ Σούλσερ, ενώ ένα άλλο σχόλιο αναφέρει: «Σίντι για πάντα».

Οι εμφανίσεις της Σίντι Κρόφορντ με αναφορές στη δεκαετία του '90

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίντι Κρόφορντ ταξιδεύει τους θαυμαστές της πίσω στη δεκαετία του '90.

Το διάσημο μοντέλο έχει αναδημιουργήσει την εμβληματική διαφήμισή της Pepsi του 1992 αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, φορώντας ξανά λευκό t-shirt και τζιν παντελόνι για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα παιδικό νοσοκομείο το 2021, καθώς και μια επιπλέον φορά για τις ανάγκες μουσικού βίντεο κλιπ το 2023.

Όσο για το δερμάτινο τζάκετ, αποτελεί είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της εδώ και δεκαετίες.

Το 2021, η Σίντι Κρόφορντ και η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, εμφανίστηκαν με τζιν και δερμάτινα μπουφάν σε συναυλία της Αλάνις Μορισέτ, ενώ λανσάρισε παρόμοιο στιλ στη σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+, «The Super Models».

(Με πληροφορίες του Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice