instagram.com/djgramps
instagram.com/djgramps
Fashion

Μετά τον Ezra Miller, o Raviv Ullman είναι το επόμενο gender fluid style icon που λατρεύουμε

Ένα παιδί του Disney Channel που διάλεξε ένα δρόμο διαφορετικό

Πιθανώς αναρωτιέστε ποιος είναι ο Raviv Ullman και η αλήθεια είναι ότι το διαδίκτυο δε θα τρελαίνονταν τόσο αν δεν υπήρχε ο Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin, Fantastic Beasts) .

Παιδί του Disney Channel όπως η Miley Cyrus και η Selena Gomez, o Raviv πρωταγωνιστούσε στη σειρά Phil of the Future, όπου υποδυόταν το παιδί μίας οικογένειας από το μέλλον που ξεμένει στον 21ο αιώνα όταν χαλά η χρονομηχανή τους. Η σειρά ολοκληρώνεται το 2006 και έκτοτε κανείς δεν ακολουθεί την πορεία του νεαρού ηθοποιού.

Μέχρι που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σειρά artistic φωτογραφιών στο Instagram στις οποίες ποζάρει με γυναικεία ρούχα, κοσμήματα, διχτυωτές κάλτσες και make-up, στρέφοντας την προσοχή των media πάνω του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @kaitlynmikayla making me feel fab. Hand painted ?by @theallwatch.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ravivullman (@djgramps) στις

Σε μία από τις φωτογραφίες γράφει χαρακτηριστικά: «Το 2018 ήταν η χρονιά που προσπάθησε σκληρότερα από κάθε άλλη να αποδομίσει την τοξική αρρενωπότητα και να καταστρέψει την πατριαρχία. Είμαι πολύ συγκινημένος από την εκπροσώπηση που είδα στην κοινότητα του κινηματογράφου και του θεάτρου, όσο και στη νέα γενιά πολιτικών που ήδη κάνει τη διαφορά». Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να κοινοποιήσει το γεγονός ότι αγκαλιάζει με την ίδια αγάπη την αρσενική και τη θηλυκή του πλευρά.

Φυσικά, οι φωτογραφίες του Raviv θύμισαν σε πολλούς τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του επίσης ηθοποιού Ezra Miller στο κόκκινο χαλί τη χρονιά που μας πέρασε, καθώς και την πλέον θρυλική φωτογράφισή του για το Playboy στην οποία ο νεαρός συνάδελφος του Raviv δήλωσε ότι αυτοπροσδιορίζεται ως queer και ότι έλκεται εξίσου από άνδρες και γυναίκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playboy 2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ezra Miller (@imezramiller) στις

Οι δύο ηθοποιοί είναι μερικά μόνο όμορφα παραδείγματα μιας γενιάς που δεν αποδέχεται τους παραδοσιακούς έμφυλους ρόλους και αυτοπροσδιορίζονται ως ελεύθερα ανθρώπινα όντα, ευαισθητοποιώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους πάνω στο ζήτημα της ταυτότητας φύλου που απασχολεί το δημόσιο διάλογο παγκοσμίως.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice