Τάσεις στις λεπτομέρειες για το καλοκαίρι 2020
5 λεπτομέρειες για να βάλεις στα outfits σου αυτό το καλοκαίρι © Ilyuza Mingazova

Οι λεπτομέρειες που γίνονται τάση αυτό το καλοκαίρι

Ενισχυμένα τιραντάκια, χαλαροί φιόγκοι, «σφηκοφωλιές», λεπτά κορδόνια και ανοίγματα στην πλάτη
  • A-
  • A+
Οι στιλιστικές λεπτομέρειες που θα δούμε στις τάσεις το καλοκαίρι του 2020

Όσο εξεζητημένα outfits κι αν δημιουργούμε ένα είναι το σίγουρο. Την πραγματική διαφορά στις εμφανίσεις μας, που θα τραβήξει πάνω μας όλα τα βλέμματα, κάνουν οι λεπτομέρειες. Ποιες λεπτομέρειες; Κι αυτές, όπως κάθε άλλο κομμάτι μόδας και ομορφιάς, έχουν τις τάσεις τους, που αλλάζουν από σεζόν σε σεζόν. Έτσι, και το καλοκαίρι έρχεται με τις νέες τάσεις του στις λεπτομέρειες, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερα επίπεδα τις εμφανίσεις μας.  

Οι στιλιστικές λεπτομέρειες που είναι τάσεις το καλοκαίρι του 2020   

Διακοσμημένες τιράντες 
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φορέσουμε τιραντάκια. Αντί να μείνουμε απλά στα συνηθισμένα, φέτος επιλέγουμε τιράντες που ξεχωρίζουν σε σχέση με το υπόλοιπο ρούχο, είτε γιατί είναι διακοσμημένες με άλλα στοιχεία, όπως πέρλες ή τρουκς, είτε γιατί είναι εξολοκλήρου από άλλο υλικό, όπως αλυσίδες ή σκοινί.  

Φιόγκοι 
Δεν μιλάμε για κάτι υπερβολικό. Φιόγκοι αρκετά διακριτικοί, που μπορεί να αποτελούν το κλείσιμο των τιραντών ή της ζώνης ενός ρούχου. Μη φανταστείς τον φιόγκο της Μίνι Μάους, αλλά δύο κομμάτια υφάσματος που εσύ δένεις σχεδόν πρόχειρα μεταξύ τους.  

Σουρώματα 
Ή, αλλιώς, «σφηκοφωλιά». Μπορείς να τα επιλέξεις όπου θέλεις. Το πιο κλασικό είναι να τα βλέπουμε στη μέση ή στην πλάτη κάποιας μπλούζας ή φορεμάτος. Αν θες να κάνεις τη διαφορά, βάλε την «σφηκοφωλιά» στα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου.  

Κορδόνια στον λαιμό 
Αν το δυνατό σου σημείο είναι οι ώμοι και το κλειδοκόκαλό σου (τα οστά ακριβώς κάτω από τον λαιμό σου), επιβάλλεται να δώσεις μία ευκαιρία σε αυτή την τάση. Μιλάμε για έξωμα ρούχα, που τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτά τα σημεία, αφού στηρίζονται μόνο σε δύο λεπτά κορδόνια, που δένουν πίσω από τον λαιμό, θυμίζοντάς μας μαγιό.

Εξώπλατες λεπτομέρειες 
Η διαφορά με το απλά εξώπλατα ρούχα; Ότι η πλάτη κάνει μερικώς την εμφάνισή της, μέσα από κομψά και συχνά περίτεχνα ανοίγματα, που μπορεί να περιλαμβάνουν και κάποια άλλη τάση, όπως τους φιόγκους.  

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολόσωμο μαγιό Virgo Kito της Paolita
Ποια μαγιό σου ταιριάζουν αν έχεις μικρό στήθος
Back to top