Χαντίντ: Δέχεται απειλές θανάτου η οικογένεια
Χαντίντ: Δέχεται απειλές θανάτου η οικογένεια © James Walton/Getty Image/Ideal Image
Celebrities

Οι αδελφές Hadid γυμνές στη νέα καμπάνια του Versace

«Θεές» σχολίασε η Ντονατέλα Βερσάτσε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Bella και η Gigi Hadid πόζαραν για τη νέα καμπάνια του οίκου Versace.

Στη φωτογράφιση η Bella κρατάει μια μαύρη τσάντα και ένα φίδι τυλίγεται στο πόδι της ενώ η Gigi κρατά μια λευκή τσάντα του οίκου. Οι δυο τους κρατούσαν μαζί ένα κόκκινο μήλο στα πλαίσια του concept Αδάμ και Εύα. Τις αδελφές Hadid απαθανάτισαν οι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott.

Τα δύο supermodels φωτογραφήθηκαν επίσης μαζί με την Ντονατέλα Βερσάτσε και τον Κολομβιανό Maluma για την καμπάνια της επερχόμενης Άνοιξης, με εντυπωσιακά ρούχα από λάτεξ και όχι μόνο.

 

 

«Το να είμαι κορίτσι του Versace ήταν μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις μου όλα αυτά τα χρόνια. αλλά οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι αυτές μαζί σου @donatella_versace. Αν γνωρίσετε τους ήρωές σας και είναι καλύτεροι από ό,τι θα μπορούσατε να ονειρευτείτε, υπενθυμίστε τους! Σε αγαπώ DV και σε εκτιμώ τόσο πολύ», έγραψε η Gigi στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δύο καλλονές συνεργάζονται συχνά με τον οίκο Versace και διατηρούν πολύ στενή σχέση με τη Ντονατέλα. Η Gigi ανέβασε στο Instagram ορισμένες από τις φωτογραφίες, με τη Ντονατέλα να σχολιάζει με λόγια αγάπης για τη σχέση τους.

 

 

«Η οικογένεια είναι πάντα στο επίκεντρο σε ό,τι κάνω, γι' αυτό αγαπώ τόσο πολύ την Bella και την Gigi. Αποδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών και μοιράζονται αυτό το μήνυμα στην αδελφότητα της Versace παγκοσμίως», είπε η Ντονατέλα Βερσάτσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice