Anne Hathaway, Keira Knightley και Beyonce.
© Getty Images
Fashion

5 fashion trends που δεν θέλουμε να επιστρέψουν

Από τα super-low skinny jeans και τις βελούδινες φόρμες με 12ποντα τακούνια, αυτά είναι τα trends που δεν θέλουμε να ξανάδούμε στα catwalk και τις βιτρίνες

5 τάσεις της μόδας που θέλουμε να ξεχάσουμε και θέλουμε να μην επιστρέψουν ποτέ ξανά

Trends έρχονται, φεύγουν και ξανά έρχονται, ανανεωμένα και εκσυγχρονισμένα, ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε εποχής. Διάσημοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές κάνουν αναδρομές σε τάσεις που άφησαν ιστορία στις προηγούμενες δεκαετίες και τις επαναφέρουν, ενώ fashion icons άλλων δεκαετιών συνεχίζουν να αποτελούν στιλιστική έμπνευση για γυναίκες της εποχής μας. Και αυτή η αναδρομή στις τάσεις που κυριάρχησαν στις προηγούμενες δεκαετίες είναι σημαντική για να μας υπενθυμίζει ποια trends δεν θέλουμε να δούμε ξανά ούτε στις πασαρέλες, ούτε στους δρόμους της πόλης, ούτε πουθενά.

Low rise jean παντελόνια

Είναι μια τάση που επιστρέφει συχνά κατά καιρούς, επιστρέφει και τώρα λόγω των Y2K trends. Είναι άβολα και δεν κολακεύουν το σώμα. Και ευτυχώς, δεν έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Η Keira Knightley.
© Jon Kopaloff/ FilmMagic/ Getty Images

Ugg με κοντή φούστα

Οι μπότες Ugg (ή τύπου Ugg) είναι ζεστές, είναι άνετες και μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με τζιν ή φόρμες τις κρύες μέρες του χειμώνα. Όχι όμως με κοντή φούστα ή σορτς. Ο συνδυασμός της γούνας που έχει η μπότα με κάτι κοντό θα έχει σίγουρα ένα παράταιρο αποτέλεσμα.

Η Beyonce.
© Frank Micelotta/ Getty Images

Φόρεμα πάνω από τζιν

Το να φοράς φορέμα πάνω από τζιν ήταν το πιο stylish look που μπορούσε να κάνει κανείς στα late ‘90s μέχρι αρχές 2000. Και ας είμαστε ειλικρινείς, πολλές έφηβες εκείνης της εποχής, αντιγράφαμε τις star του Disney Channel. Νομίζω όμως πλέον, πως όλες είμαστε χαρούμενες που αυτό το trend ανήκει στο παρελθόν, δεν θέλουμε να το «ξεθάψουμε» και προτιμάμε να μείνει μια παιδική μας ανάμνηση.

Η Anne Hathaway.
© Evan Agostini /Getty Images

Acid Wash

Είτε αφορά παντελόνια είτε τζιν πουκάμισα, τα acid wash ρούχα είναι μια τάση που επανέρχεται συνεχώς. Και έχουμε φορέσει όλες. Καιρός είναι όμως να μην τα επαναφέρουμε ξανά και ξανά.

Shailene Woodly.
© Matthew Sperzel/Getty Images
Βελούδινα σετ φόρμας
Η Paris Hilton λάτρευε τα σετ φόρμας από βελούδινο ύφασμα τόσο πολύ, που στις εμφανίσεις της τα συνδύαζε με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως γόβες ή mules. Τα τελευταία χρόνια, αυτή η τάση έχει κάπως επιστρέψει, χωρίς ωστόσο να βρει την επιθυμητή ανταπόκριση. Για χαλάρωση στο σπίτι είναι ό,τι καλύτερο. Για βόλτα πάλι, καλύτερα όχι.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice