Η καμπαρντίνα και οι πιο hot συνδυασμοί της
©Instagram/ @alexandermcqueen
Fashion

Η καμπαρντίνα και οι πιο hot συνδυασμοί της

Από τις πασαρέλες έως το δρόμο, οι καμπαρντίνες επέστρεψαν την Άνοιξη 2023

Καμπαρντίνα: Ένα all time classic πανωφόρι για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 

Η καμπαρτίνα είναι σίγουρα το πιο classic αξεσουάρ της Άνοιξης (είτε βρέχει είτε όχι) εδώ και εκατομμύρια χρόνια και φέτος δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει μια θεαματική εμφάνιση στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας. Τις είδαμε στις πασαρέλες, τις χαζέψαμε στο δρόμο και τις θαυμάσαμε στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις των fashion experts. 

Η κλασική καμπαρντίνα φέτος ανανεώθηκε. Οι σχεδιαστές της έδωσαν μια σύγχρονη πινελιά και εμείς το αγαπήσαμε. Για πολλούς είναι ένα αρκετά σοβαρό και δύσκολο στον συνδυασμό του ρούχο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Οι νέες μορφές, χρώματα και σχέδια τους ανέτρεψαν όλα όσα ξέραμε γι’ αυτές. 

Η Κλασική

Un trench λένε οι γάλλοι και εμείς συμφωνούμε. Η κλασική καμπαρντίνα είναι chic, διαχρονική και ιδανική για ένα efortless σύνολο. Lily Collins, Matilda Djerf και Hailey Bieber είναι μερικά από τα fashion icon που τίμησαν την κλασική μπεζ καμπαρντίνα. Tα γήινα χρώματά της δημιουργούν την ιδανική μίνιμαλ βάση, καθιστώντας την εύκολη στο styling. Συνδυασμένη με αθλητικά ρούχα και sneakers αναβαθμίζει τις καθημερινές μας εμφανίσεις, προσθέτοντάς τους κομψότητα.

Η Δερμάτινη 

Εμπνευσμένες από τον κόσμο του Matrix, οι δερμάτινες καμπαρντίνες είχαν κι αυτές τη τιμητική τους στις πασαρέλες. Ο Anthony Vaccarello⁣ έδωσε το σύνθημα με τις μαύρες δερμάτινες μάξι καμπαρντίνες του Saint Laurent. Ο Raf Simons και η Miuccia Prada αφαίρεσαν τον κλασικό γιακά από τις ανδρικές τους καμπαρντίνες, παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό. Η δερμάτινη καμπαρντίνα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ τώρα και την άνοιξη. Υπερβολικό για κάποιους; Cool για όλους εμάς.  

Η Εμπριμέ 

Oι εμπριμέ καμπαρντίνες αποτελούν το απόλυτο κομμάτι της φετινής μόδας. Με ξεχωριστά σχέδια και χρώματα τις είδαμε φέτος στον Etro με το χαρακτηριστικό μπλε εμπριμέ του οίκου. Τα σχέδιά τους είναι διαχρονικά και τις κάνουν ξεχωριστές. Για πιο ήσυχες εμφανίσεις τις συνδυάζουμε με μονόχρωμα σύνολα. Οι πιο τολμηρές μπορούν να πειραματιστούν κάνοντας mix and match με διαφορετικά χρώμματα και σχέδια. 

 Η Cropped 

Οι cropped καμπαρντίνες ήρθαν για να μείνουν. Ο Rokh τις αποθέωσε με ξεχωριστές λεπτομέρειες, στολισμένες με ζώνες. Ο Alexander McQueen με την χαρακτηριστική Α γραμμή τις έκανε όχι μόνο πιο σέξι αλλά και ιδανικές για να τις συνδυάσεις από μέσα με ένα ζευγάρι hot εσώρουχα. Ιδανικό λουκ για νεανικό και ανάλαφρο στυλ και μια καλή ευκαιρία να αγαπήσουν την καμπαρντίνα οι νεαρότερες ηλικίες. 

Διαφορετικά χρώματα, μήκη και στιλ, με λεπτομέρειες ή χωρίς, οι καμπαρντίνες επέστρεψαν. Το ιδανικό mid-season ρούχο για όλη τη μέρα, αναβαθμίζει τα σύνολα μας, δημιουργώντας τις πιο φινετσάτες εμφανίσεις. Ας τη δοκιμάσουμε! 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice