Το Shapewear βγαίνει στους δρόμους και περιμένει να το δοκιμάσουμε
©Instagram/ @handsinfire/ kyliejenner/ styleheroine
Fashion

Το Shapewear βγαίνει στους δρόμους και περιμένει να το δοκιμάσουμε

Από τα πιο πολυσυζητημένα σύνολα της Kim Kardashian, στις πασαρέλες των αγαπημένων μας οίκων

Shapewear: Η νέα κατηγορία που συνδυάζει ρούχα με εσώρουχα και οι τρόποι για να τη φορέσουμε 

Εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα και αναδεικνύουν τη συλουέτα με τον καλύτερο τρόπο. Η στενή εφαρμογή τους τονίζει τη μέση και τις καμπύλες ακριβώς όπως πρέπει. Είναι τα shapewear, τα οποία ροκάρουν οι trendsetters του σήμερα. Τι είναι το Shapewear; Φορέματα, κορμάκια, σόρτς, σουτιέν, μπουστάκια και ψηλόμεσα εσώρουχα, τα οποία σμιλεύουν το κορμί.  

Το shapewear πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας. Από το κλασικό Spanx, στο σύγχρονο Skims, η επωνυμία της Kim Kardashian, τα shapewear brands είναι το απόλυτο trend. Ένα ακόμη πιο φρέσκο shapewear brand ξεκίνησε η Lizzo, μια νέα επιτυχημένη pop τραγουδίστρια, το οποίο ονόμασε Yitty. Όλα τα παραπάνω brands προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών shapewear, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν κάθε χρώμα επιδερμίδας και σωματότυπο. 

The Bodysuit that Suits 
Με εφαρμοστή και ελαστική φόρμα, τα κορμάκια είναι το φετινό καλοκαίρι είναι must! Τα φοράμε από το πρωί με την αγαπημένη μας βερμούδα, έως το βράδυ για ποτό με μια μάξι φούστα ή μια φαρδιά παντελόνα. Ένα shapewear bodysuit, με γήινα χρώματά ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένη επιδερμίδα, αναδεικνύουντας τη μέση και το πάνω μέρος του σώματος με τον πιο hot τρόπο. 

The Naked Trend 
Η νεότερη τάση την ιστορία της μόδας: το Naked trend. Διαφάνειες, δίχτια, κρόσια και δαντέλες σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, μπλούζες και φούστες. Δεν πρόκειται όμως για μια πραγματικά γυμνή εμφάνιση, καθώς συνδυάζονται με το κατάλληλο σετ εσωρούχων shapewear. Η τέλεια εφαρμογή τους τα εξαφανίσει, κάνοντάς τα ένα με το σώμα. Έτσι, μπορούμε να πειραματιστούμε με layering και συνδυασμούς ελεύθερα.

The Catsuit Bodysuit 
Για τις πιο τολμηρές και για όσες το shapewear αποτελεί πλέον τρόπος ζωής, η παρακάτω κατηγορία είναι ιδανική. Οι ολόσωμες φόρμες shapewear, με τιράντες ή χωρίς, καλύπτουν ολόκληρο το σώμα. Μια sexy βραδινή επιλογή, η οποία απογειώνεται με την επιλογή μας statement πλατοφόρμας. Στις πρωινές μας εμφανίσεις συνδυάζεται τέλεια με ένα oversized πουκάμισο και τα αγαπημένα μας λευκά αθλητικά. 

The Statement Shapewear 
Από την Marine Serre, στον Mugler, τα κομμάτια shapewear κάνουν take over! Οι σχεδιαστές τα απογειώνουν, προσθέτοντας ο καθένας την προσωπική του ταυτότητα. Ο μινιμαλισμός των κλασικών shapewear, δεν ισχύει για τα high fashion brands. Σπάνε τους κανόνες, κάνοντάς τα μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και αναγνωρίσμα κομμάτια των οίκων τους. Ρούχα τα οποία τη στιγμή που η Dua Lipa μπορεί να ροκάρει σε μια συναυλία της, φοράμε και όλες εμείς για μια πιο έξτρα βραδινή εμφάνιση και ένα δημιουργικό στιλιστικό παιχνίδι.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice