6 Anti-Trend outfits που αξίζει να αντιγράψεις αυτό το καλοκαίρι
© Instagram / sofiarichiegrainge
Fashion

6 Anti-trend outfits που αξίζει να αντιγράψεις αυτό το καλοκαίρι

Λίγα κομμάτια αρκούν για να δημιουργήσουμε δεκάδες classy εμφανίσεις

5 σύνολα που μπορεί να μην είναι trendy αλλά είναι πήγη έμπνευσης για σικάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για να πειραματιστεί κανείς με τις νέες τάσεις της μόδας. Αν όμως είστε στη φάση της ζωής σας που θέλετε να δημιουργήσετε την προσωπική σας γκαρνταρόμπα, τότε ίσως τα δεκάδες trends που ξεπηδούν από παντού, δεν είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για εσάς. Παρόλο που οι celebrities είναι αυτοί που κυρίως ξεκινούν και διαμορφώνουν τις νέες τάσεις της μόδας, υπάρχουν ακόμη πολλές διασημότητες που επιλέγουν basic, διαχρονικά και συχνά μίνιμαλ κομμάτια για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τα δικά σας wardrobe essentials. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 anti-trends σύνολα που είδαμε και αγαπήσαμε αυτή τη σεζόν. Από κλασικές ρίγες και φορέματα σε γραμμή Α μέχρι απλά φανελάκια και τζιν, υπάρχουν τόσα πολλά ρούχα που, αν τα επιλέξετε, θα τα φοράτε για περισσότερες από μία σεζόν. Άλλωστε, με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε ότι -σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον- δεν ακολουθείτε το μοντέλο του fast fashion τρόπου ζωής.

Αγαπημένες ρίγες 

Οι ρίγες είναι all-time classic και το πιστεύει και η Hailey Bieber, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες διακοπές της στην Ευρώπη. Το μοντέλο συνδύασε ένα πλεκτό τοπ Ami με μια τζιν φούστα και ολοκλήρωσε το look με χρυσά κοσμήματα για να δημιουργήσει μια navy εμφάνιση. Τα μαύρα γυαλιά και η ζώνη ανέβασαν το σύνολο ένα ακόμη επίπεδο. Γι' αυτό η ανάρτησή της τελικά έκανε το γύρω του διαδικτύου -και ας μην ήταν trendy.

Total white look

Ένα ολόλευκο ντύσιμο δεν έχασε πότε. Αρκεί βέβαια να υπάρχουν τα απαραίτητα κομμάτια-κλειδιά στη ντουλάπα μας. Άσπρο λινό πουκάμισο και παντελόνι, άσπρα σανδάλια, το απόλυτα διαχρονικό λευκό φανελάκι, σίγουρα το white slip dress και το λευκό τζιν είναι μερικά από τα οποία μπορεί κανείς να αρχίσει. Εμπνευστείτε από την εμφάνιση της Sofia Richie με one-shoulder τοπ, φαρδύ λευκό παντελόνι και πέδιλα. Με ασημένια ή χρυσά κοσμήματα μπορείτε να προσθέσετε διακριτικά λίγο χρώμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Sheer Cover-Up σαν την Kendal

Ένα διάφανο φόρεμα με μαγιό και ψάθινη τσάντα, που περιέχει πετσέτα, βιβλίο και αντηλιακό είναι όλα όσα χρειάζεται στην πραγματικότητα κανείς το καλοκαίρι. Αν αγοράσετε τα κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα, ίσως καταλήξετε να τα φοράτε κυριολεκτικά κάθε μέρα. Η Kendall Jenner επέλεξε αυτό ακριβώς το σύνολο στις διακοπές της στο διάσημο Hotel du Cap-Eden-Roc. Ακόμη και αν εσείς δεν επισκεφθείτε έναν πολυτελή προορισμό φέτος, αυτό το look μπορεί να αναδείξει την καλοκαιρινή σας αισθητική οπουδήποτε.
View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Δροσερά φορέματα σε γραμμή Α

Τα αέρινα φόρεμα σε γραμμή Α νικούν δικαίως κάθε τάση, καθώς δε σε ζεσταίνουν και εντυπωσιάζουν. Bonus: συνδυάζονται τέλεια και με flat σανδάλια και με τις γόβες. Η Kylie το φόρεσε στο Παρίσι η Elsa Hosk στους δρόμους των Καννών.
Φόρεμα σε γραμμή Α
©Instagram / @kyliejenner
View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Το απλό το τίμιο φανελάκι

Ένα λευκό φανελάκι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα διαχρονικά καλοκαιρινά κομμάτια. Όσο ξενέρωτο και αν είναι, αξίζει να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό τοπ, ικανό να αναδείξει την καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Τα ελαστικά rib -και ειδικά εκείνα με ενισχυμένη λαιμόκοψη- προτείνονται 100%, καθώς κάνουν το καλοκαιρινό styling πιο εύκολο από πότε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice