5+1 outfits για την επιστροφή στο γραφείο

Βασισμένα σε μια capsule γκαρνταρόμπα που θα σας λύσει τα χέρια

6 workwear essentials της μεταβατικής περιόδου για μια ζεστή μέρα στο γραφείο

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και οι διακοπές έφτασαν για τους περισσότερους από εμας στο τέλος τους. Φέτος το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν, και αυτό επέβαλλε να επαναπροσδιορίσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Το δυσκολότερο κομμάτι βέβαια αφορά τα ντυσίματα του γραφείου, καθώς το workwear και η ζέστη δύσκολα πάνε μαζί. 

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει όμως, μια capsule γκαρνταρόμπα, που έχει κατασκευαστεί για να περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα, τα οποία φυσικά αποτελούν essentials σε κάθε καλοκαιρινό business look. 

Το μίνιμαλ δεν θεωρείται ποτέ out of style καθώς βασίζεται στα πιο απλά και κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά κερδίζουν χάρη στην διαχρονικότητά τους.

Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε 6 ιδανικά outfits για μια ζεστή μέρα στο γραφείο, βασισμένα στη διαχρονικότητα αλλά και με ένα μοντέρνο twist, στα οποία μπορείτε να δώσετε μια extra fashion πινελιά στο styling, για να είστε πάντα updated και κομψή.

Κοστούμι με γιλέκο
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει πιο κομψός και safe συνδυασμός για το γραφείο από το να επενδύσετε σε ένα γιλέκο μαζί με matching παντελόνι. Διαχρονικό και staple ανεξαρτήτως τάσεων, το κουστούμι μας λύνει πάντα τα χέρια όταν πρόκειται για office look, πόσο μάλλον όταν δεν είναι το κλασικό, αλλά μια άλλη πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή όπως το γιλέκο, που ξέρουμε πως θα αναβαθμίσει στη στιγμή την τελική μας εμφάνιση.

Μάξι μαύρο φόρεμα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο, ή τόσο απλό, όσο ένα φόρεμα για όλη την ημέρα. Το LBD ήταν είναι και θα είναι πάντα ο Νο.1 σύμμαχος μας, αλλά και ένα μάξι μαύρο ευέλικτο φόρεμα είναι πιο appropriate και πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία και άνεση που χρειάζεται το γραφείο. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με sneakers, μπαλαρίνες ή και mary janes.

Λευκό στο λευκό
Το χειμώνα τα αποκαλούμε winter whites, το καλοκαίρι είναι η πρώτη μας επιλογή και το μόνο σίγουρο είναι ότι η μονοχρωμία και το απόλυτο είτε λευκό είτε nude, μας λύνει πάντοτε τα χέρια. Και καθώς η quiet luxury αισθητική ήρθε για να μείνει, οι μίνιμαλ μονόχρωμες εμφανίσεις διατηρούνται στην πρώτη γραμμή και αποτελούν το ιδανικό μεταβατικό dressing για την επιστροφή στο γραφείο. 

Tailored παντελόνι με φανελάκι
Το διαχρονικο tailored παντελόνι, ειδικότερα σε oversized εκδοχή και σε ουδέτερα χρώματα, συνεχίζει να είναι και φέτος στο προσκήνιο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μικρό φανελάκι, όπως το παρουσίασε και η Stella McCartney, σε μια casual chic εκδοχή, για να κάνει αντίθεση με τον όγκο του παντελονιού. Προσθέστε και λεπτομέρειες όπως έντονα κοσμήματα και εκκεντρικά παπούτσια, που το μετατρέπουν στην απόλυτη super stylish επιλογή.

Preppy φουστα με πουκάμισο
Το μπλε πουκάμισο μαζί με μια preppy φούστα, στο κατάλληλο μήκος για εσας, είναι ο πιο κλασικός συνδυασμός για μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο γραφείο αλλά και για drinks μετά την δουλειά. Συνδιάστε το με loafers και καλτσάκια, ή ακόμα και με κάποια edgy αξεσουάρ, αλλά και με mix & match υφές όπως το μετάξι και το δέρμα ή το ντένιμ.

Polo μπλουζάκια
Τα polo έχουν κάνει ένα από τα δυνατότερα comeback και θα αποτελέσουν must have item και για το φθινόπωρο. Διαχρονικά, ευέλικτα και με preppy vibes που μας αρέσουν πολύ, τα τοπ με γιακάδες είναι η ανδρόγυνη πινελιά που θέλουμε και σίγουρα αποτελούν ένα twist που αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice