sneakers fall
@manondevelder
Fashion

Ποια sneakers αξίζουν μια θέση στη λίστα σου για τη νέα σεζόν

Πολύχρωμα, ρετρό, μίνιμαλ και κλασικά αναβαθμίζουν το καθημερινό ντύσιμο

Τα sneakers που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα του φθινοπώρου.

Τα τελευταία χρόνια, τα sneakers έχουν αντικαταστήσει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα παπούτσια της γκαρνταρόμπας. Είναι η πιο άνετη και ευέλικτη επιλογή που ταιριαζει με κάθε ντύσιμο ανεξαρτήτως εποχής, ενώ μπορούμε να τα φορέσουμε από το γραφείο μέχρι μια βραδινή έξοδο. Καθώς αφήνουμε σιγά σιγά τα σανδάλια, και λίγο πριν πιάσουμε τις μπότες, μπαίνοντας στην περίοδο του μεταβατικού στυλ, τα sneakers είναι απαραίτητα. Από φούστες, φορέματα, tailored παντελόνια και τζιν, τα συγκεκριμένα παπούτσια ταιριάζουν με όλα και είναι η εύκολη λύση για όσες περνάμε πολλές ώρες εκτός σπιτιού και δεν θέλουμε να θυσιάσουμε το στυλ και την άνεσή μας.

Αυτά είναι τα sneaker trends της νέας σεζόν που χρειάζεται να ξέρετε επιστρέφοντας στην πόλη για να ξεκινήσετε να εξοπλίζετε τη γκαρνταρόμπα σας.

Samba Adidas
Με διαφορά το πιο viral sneaker της χρονιάς παραμένει στην πρώτη γραμμή και για τη νέα σεζόν και προτείνουμε να το αγοράσετε αμέσως μόλις το βρείτε διαθέσιμο γιατί συνήθως είναι sold out. Σε ουδέτερες αποχρώσεις του ταμπά, λευκού και μαύρου, θέλει λίγη φροντίδα  παραπάνω λόγω του καστόρινου υφάσματος, αλλά θα σας ανταμείψει.

 

Gazelle Adidas
Αυτά τα sneakers είναι ό,τι πρέπει για να δώσετε λίγο χρώμα και τσαχπινιά στα look σας, αφού το street style επιβεβαιώνει πως ταιριάζουν τέλεια με τα πάντα. Άλλο ένα εξαιρετικό σχέδιο που ξεχωρίζει λόγω των υπέροχωνπαστέλ χρωμάτων. Ξεχωρίζουμε αυτό της μέντας.

Mexico 66 Onitsuka Tiger
Για τις λάτρεις του ρετρό αθλητικού στυλ, το μοντέλο Mexico 66 από το ιαπωνικό brand Onitsuka Tiger είναι ιδανικό για να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας. Η κίτρινη απόχρωση είναι η πιο περιζήτητη και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να βγήκατε μόλις από την χρονοκάψουλα των ΄80s.

Esplar Veja
Αγαπημένο των γαλαζοαίματων, καθώς οι Meghan Markle και Kate Middleton τα επιλέγουν καθημερινά. Συγκαταλέγονται στα πιο κομψά sneakers της αγοράς, είναι λεπτοκομμένα, με διακριτικές λεπτομέρειες καικατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι και καουτσούκ από τον Αμαζόνιο.

 

Chuck Taylor 70 Converse
Αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Converse και του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Chuck Taylor, το αρχέγονο αυτό μοντέλο γεννήθηκε
περισσότερο από 100 χρόνια πριν. Έχει βγει σε δεκάδες χρώματα και παραλλαγές και είναι το κλασικό sneaker που όλοι έχετε στην ντουλάπα γιατί ταιριάζει με όλα, νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων.

Nike P-6000
Γνήσια παπούτσια για γυμναστική και τρέξιμο, ανήκουν στην κατηγορία των sneakers που στην αρχή φαίνονται αδιάφορα, αλλά πάντα, κάπως, καταλήγουν εντελώς κουλ. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό τον οδηγό λόγω της πρακτικότητάς τους, αλλά και επειδή έχουν κατακλύσει όλο το pinterest. Στιλάτα και άνετα, θα βολέψουν σε κάθε εξόρμηση.

New Balance 327
Από τα αγαπημένα μοντέλα όσων ασπάζονται τη μίνιμαλ και κομψή αισθητική. Παραμένουν απόλυτο σύμβολο στον κόσμο των sneakers του χθες, του σήμερα και του αύριο. Κολακεύουν το πόδι, έχουν τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και ταιριάζουν με καθημερινά και πιο σοφιστικέ συνολάκια.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice