Ο Adam Driver και η Lady Gaga ως Μαουρίτσιο Γκούτσι και Πατρίτσια Ρετζιάνι στην ταινία "House of Gucci"
Ο Adam Driver και η Lady Gaga ως Μαουρίτσιο Γκούτσι και Πατρίτσια Ρετζιάνι στην ταινία "House of Gucci"
Celebrities

House Gucci: Adam Driver και Lady Gaga «το ένιωθαν» στη σκηνή σεξ

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για μια από τις πιο σχολιασμένες σκηνές της ταινίας

House of Gucci: Ο Adam Driver μιλάει για τις σκηνές σεξ με την LAdy Gaga στην ταινία.

Η ταινία House of Gucci έχει ιταλικό ταπεραμέντο, ίντριγκα, έναν αγνώριστο Jared Leto, δολοφονίες αλλά και σεξ. Η Lady Gaga και ο Adam Driver υποδύονται τους Πατρίτσια και Μαουρίτσιο Γκούτσι στην ταινία του Ridley Scott, ένα ζευγάρι με πάθος του οποίοι η ιστορία κατέληξε σε διαζύγιο και –χμ- πληρωμένο φόνο. Ο Adam Driver μίλησε για την εμπειρία του να γυρίζει μια σκηνή σεξ με τη Lady Gaga και πώς τα πράγματα έγιναν κάπως «άγρια».

«Η Πατρίτσια χρησιμοποιεί πολύ το σεξ ως εργαλείο και νιώθω πως σωματοποιεί κάπως τα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους. Ο Μαουρίτσιο πάλι δεν είναι συναισθηματικά ρηχός αλλά η ζωή του δεν έχει τόσο πάθος, αυτό φέρνει η Πατρίτσια», λέει ο ηθοποιός για το «θεωρητικό» μέρος της σκηνής. Όσο για το πρακτικό όμως… «Η σκηνή είχε αυτοσχεδιασμούς, για πρώτη φορά υπήρχε μόνο μία κάμερα (ή δύο) αντί για τέσσερις που έχει σταθερά (ο Ridley Scott) και χρειάστηκε να τη γυρίσουμε μόνο μία ή δύο φορές. Όσο για τους ζωώδεις ήχους που ακούγονται στη σκηνή, το “νιώθαμε” αν μπορώ να το πω έτσι, βοήθησε ότι ήμασταν ήδη ένα μήνα στα γυρίσματα οπότε νιώθαμε πολύ άνετα να πάμε εκεί που έπρεπε να πάει η σκηνή».

Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI // HOUSE OF GUCCI - TRAILER

Η παθιασμένη σκηνή σεξ ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές συνοδεύεται από μουσική όπερας αφού η πρόθεση του Ridley Scott ήταν να της δώσει μια κωμική πινελιά: «Δεν είχα προγραμματίσει να διαρκέσει τόσο η σκηνή σεξ. Νομίζω διαρκεί πολύ. Αλλά αυτό που είδα ξαφνικά στη σκηνή, επειδή αυτοί οι δύο (Adam και Gaga) είναι τρομεροί, συνειδητοποίησα ότι είναι αστείο. Και γι’ αυτό βάλαμε την όπερα του Puccini από πάνω. Η Gaga με ρώτησε στην αρχή της σκηνής “πώς θέλεις να είναι” και της είπα “θέλω να τον πηδήξεις σαν άντρας” και είπε οκ».

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται ήδη στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες οπότε δε μένει παρά να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι αν η χημεία του Adam Driver και της Lady Gaga είναι όντως «εκρηκτική»!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice