Dr. Dre: Η σύζυγός του ζητά διαζύγιο μετά από 24 χρόνια γάμου
Dr Dre και Νικόλ Γιάνγκ © Jason Kempin/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

100 εκατομμύρια δολάρια το κόστος του διαζυγίου του Dr.Dre

Ο ράπερ είχε μια μάλλον...άστατη προσωπική ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Aρκετά εκατομμύρια δολάρια θα στοιχίσει στον διάσημο ράπερ Dr Dre το διαζύγιό του με τη Νικόλ Γιάνγκ με την οποία έχει δυο παιδιά.

Ο Dr. Dre (Αντρέ Γιάνγκ) και η Νικόλ Γιάνγκ έχουν διευθετήσει τα του διαζυγίου τους. Ο μουσικός παραγωγός θα πληρώσει στην πρώην σύζυγό του 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ. Πενήντα εκατομμύρια θα καταβληθούν άμεσα και τα υπόλοιπα μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Εκτιμάται ότι η περιουσία του διάσημου μουσικού ανέρχεται σε 820 εκατομμύρια δολάρια.Ο Dr. Dre θα διατηρήσει επίσης τα ακίνητά του και τα δικαιώματά του στη μουσική και τις μετοχές του, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων που κέρδισε από την πώληση της Beats by Dre.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 24 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και μία κόρη. Ο ράπερ, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aftermath Entertainment και ήταν προηγουμένως συνιδιοκτήτης της Death Row Records, παντρεύτηκε τη Νικόλ στις 25 Μαΐου 1996. Εκείνη ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον παίκτη του NBA Sedale Threatt.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Dre είχε μία περίπλοκη προσωπική ζωή, ενώ έχει αποκτήσει έξι παιδιά. 4 γιους και δύο κόρες από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Ήταν 16 ετών όταν μαζί με την 15χρονη φίλη του Κασάντρα Τζόι Γκριν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, τον Κέρτις. Ο Dre δεν γνώρισε τον γιο του παρά μόνο 20 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με αναφορές.

Το 1983 απέκτησε την κόρη του Λα Τάνια Ντανιέλ Γιανγκ με τη Λίσα Τζόνσον.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice