Τα μπαρμπέρικα της Αθήνας

Kerk’s Barber Shop: Tο σύγχρονο κουρείο που μοιάζει να βγήκε από αμερικάνικη ταινία

Το απόλυτο στέκι για να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία ξυρίσματος και περιποίησης της γενειάδας σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kerk’s Barber Shop
Kerk’s Barber Shop
Kerk’s Barber Shop
Kerk’s Barber Shop

Kerk’s Barber Shop, το ξεχωριστό κουρείο της Πανόρμου

Aνοίγεις την πόρτα του και μεταφέρεσαι αυτόματα σε αμερικάνικη ταινία. Old school λεπτομέρειες, vintage πολυθρόνες, πάτωμα σκακιέρα, χειροκίνητες μηχανές ξυρίσματος, φωτογραφίες του James Dean και του Elvis Presley είναι μερικά μόνο από όσα πρωταγωνιστούν στο Kerk’s Barber Shop. Τα ροκ ακούσματα από την άλλη, σε συνδυασμό με τη φιλική διάθεση των έμπειρων ανθρώπων του σύγχρονου κουρείου, δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και περιποίησης. Αν επιθυμείς ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο κούρεμα, που τονίζει και αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου και την προσωπικότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα έμπειρα χέρια τους.
Είτε ζητήσεις ένα κλασικό κούρεμα είτε κάποιο πιο street, μπορούν να σου το προσφέρουν και με το παραπάνω. Θέλεις κάτι μοντέρνο και extreme; Μπορούν να πειραματιστούν με τις νέες τάσεις της μόδας και να σχεδιάσουν ιδιαίτερα σβησίματα με λεπτομέρειες που δεν θα σε αφήσουν να περάσεις απαρατήρητος. Yπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ακόμη και μάθημα συντήρησης χτενίσματος ώστε να μάθεις όλα τα μυστικά του styling για το πώς θα διατηρήσεις το κούρεμά σου fresh με τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και με extra tips.
To Kerk’s Barber Shop έχει γίνει από το 2014 το απόλυτο στέκι στο οποίο μπορείς να απολαύσεις, επίσης, μια ολοκληρωμένη εμπειρία ξυρίσματος και περιποίησης της γενειάδας σου με τη χρήση του κατάλληλου λαδιού που ενυδατώνει και τρέφει την επιδερμίδα. Το look σου ολοκληρώνεται με την επιλογή προϊόντων φροντίδας μαλλιών υψηλής ποιότητας από μερικά από τα πιο πρωτοποριακά brands που θα βρεις διαθέσιμα στον χώρο τους για να φροντίζεις και μόνος σου το στιλ σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου