Τα μπαρμπέρικα της Αθήνας

Ioannis Pantazis Barber & Shop: Μοναδική περιποίηση και κλασική αισθητική συνθέτουν το ψηφιδωτό της αυθεντικής εμπειρίας

Εξειδικευμένη τεχνική, εκλεπτυσμένος χώρος, μοναδικά προϊόντα περιποίησης και σεβασμός στον πελάτη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ioannis Pantazis Barber & Shop
Ioannis Pantazis Barber & Shop
Ioannis Pantazis Barber & Shop
Ioannis Pantazis Barber & Shop

Ioannis Pantazis Barber & Shop, ένα μοναδικό barber shop στην καρδιά της Αθήνας

Ο Ιωάννης Πανταζής αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη του barbering όταν ακόμη δεν είχε εδραιωθεί ως ξεχωριστός κλάδος στην Ελλάδα. Το όνειρό του ήταν να γίνει ένας μπαρμπέρης που θα αφουγκράζεται τον πελάτη και θα πασχίζει κάθε φορά να του προσφέρει το καλύτερο. Δεν ήταν εύκολο. Όμως με προσήλωση και σκληρή δουλειά για πάνω από 12 χρόνια, κατάφερε να συμμετάσχει σε σημαντικά events και να συνεργαστεί με ανθρώπους που διαπρέπουν στη μόδα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού ήθελε το όραμά του να αποκτήσει σάρκα και οστά σε έναν δικό του χώρο, στον οποίο θα μπορούσε πια να υποδέχεται τους πελάτες του και να δημιουργούν μαζί ένα αποτέλεσμα που συναρπάζει. Και τα κατάφερε!
Στο Ioannis Pantazis Barber & Shop που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης αφήνεται κανείς στα χέρια ενός εξειδικευμένου τεχνίτη. Η αγάπη για την τέχνη του barbering αποτυπώνεται μοναδικά μέσα από τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Εξειδικευμένη τεχνική, εκλεπτυσμένος χώρος με κλασική αισθητική, μοναδικά προϊόντα περιποίησης και σεβασμός στον πελάτη, συνθέτουν το ψηφιδωτό της αυθεντικής εμπειρίας. Ό,τι κι αν επιλέξει κανείς από ένα καλοδουλεμένο κούρεμα, περιποίηση στο μούσι, παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα μέχρι εξειδικευμένες θεραπείες μαλλιών, το αποτέλεσμα θα τον δικαιώσει!
 
Για να επισκεφτείς το Ioannis Pantazis Barber & Shop μπορείς να κάνεις είτε τηλεφωνική είτε ηλεκτρονική κράτηση (μέσω Google ή Instagram).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου