Τα μπαρμπέρικα της Αθήνας

The Barber Man: Τέσσερις γενιές μπαρμπέρηδες!

Ένα ιστορικό κουρείο στο Γαλάτσι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Barber Man
The Barber Man
The Barber Man
The Barber Man

Το The Barber Man, στο Γαλάτσι, παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ένας άντρας

Ιστορικό κουρείο που βρίσκεται από το 1984 στο ίδιο σημείο, αλλά η ιστορία ξεκινάει πολύ πιο πριν, τέσσερις γενιές πίσω, από την Κωνσταντινούπολη. Τέταρτη γενιά ο Βασίλης Κλεομενίδης, ο οποίος λέει δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την παράδοση.
Το The Barber Man, πέρα από μπαρμπέρικο, είναι ο χώρος συνάντησης της γειτονιάς. Θα περάσουν οι πελάτες-φίλοι, θα πουν δυο κουβέντες με τα παιδιά εδώ, θα έρθουν ο παππούς, ο πατέρας και ο γιος όλοι μαζί για ένα φρεσκάρισμα πριν από το οικογενειακό τραπέζι.
 
Το The Barber Man παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ένας άντρας: κούρεμα σε κλασικές γραμμές αλλά και σε κάθε τάση της μόδας, με την η ομάδα του Barber Man να σας προτείνει τι θα μπορούσε να σας ταιριάζει καλύτερα, όχι μόνο βάσει των γραμμών και των χαρακτηριστικών του προσώπου σας, αλλά και του γενικότερου προφίλ σας, της ζωής, της καθημερινότητας, της δουλειάς σας. Επίσης, ξύρισμα και περιποίηση γενειάδας με τη χρησιμοποίηση των καλύτερων προϊόντων περιποίησης που υπάρχουν στην αγορά, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και για το σπίτι. Να πάτε, να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε ανανεωμένοι και με χαμόγελο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου