Τζένιφερ Λόπεζ και Άφλεκ χωρίς βέρα
© EPA / ETIENNE LAURENT
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πρώτη εμφάνιση χωρίς βέρα

Την Παρασκευή και ενώ οι φήμες οργιάζουν μία εμφάνιση του ηθοποιού σχεδόν επιβεβαίωσε τις φήμες για διαζύγιο με τη Τζένιφερ Λόπεζ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Δύο χρόνια μετά τον μυθιστορηματικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να δρομολογούν το διαζύγιό τους

Οριστικό τέλος για τον γάμο Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ; Εν μέσω οργιωδών φημών περί διαζυγίου, την Παρασκευή ο Άφλεκ εμφανίστηκε σε εκδήλωση ενός από τα παιδιά του, χωρίς να φορά πια τη βέρα του. Οι κάμερες κατέγραψαν την... απουσία του δαχτυλιδιού από το δάχτυλο του Άφλεκ, όταν ο ηθοποιός σήκωσε το αριστερό του χέρι και τις φωτογραφίες πρόλαβε να εξασφαλίσει το έγκυρο ΤΜΖ.

Αυτή η κίνηση τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο τις εικασίες ότι αυτός και η Λόπεζ οδεύουν προς το διαζύγιο. Το Page Six επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του για σχόλια, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Affleck εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού του από τη Λόπεζ στις αρχές της εβδομάδας.

Δεν είναι σαφές τι συνέβη στις 24 ώρες που μεσολάβησαν μεταξύ των φωτογραφιών που ώθησαν τον Άφλεκ να βγάλει τη βέρα του, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε η Λόπεζ μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το τέλος στη σχέση του.

Ben Affleck Out Without Wedding Ring, First Time Since Split from J Lo

Posted by TMZ on Saturday, May 18, 2024

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, όπως ήταν φυσικό, οι παπαράτσι άρχισαν να «ψαχουλεύουν» μέσω φωτογραφιών και τα χέρια της Λόπεζ. Την Παρασκευή, πάντως, η τραγουδίστρια εθεάθη να φορά δαχτυλίδι στο χέρι της, χωρίς να είναι σαφές αν πρόκειται για τη βέρα ή για κάποιο άλλο ακριβό δαχτυλίδι.

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά την Παρασκευή ότι οι κύκλοι του Λος Άντζελες που ασχολούνται με τα ακίνητα έχουν βουίξει από το γεγονός ότι ο Άφλεκ φέρεται να αγοράζει νέο σπίτι στην περιοχή.

Λόπεζ και Άφλεκ κοιμούνται πλέον σε ξεχωριστά σπίτια

Το TMZ ανέφερε επίσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο σκηνοθέτης του «Argo» κοιμόταν σε ένα σπίτι στο Brentwood της Καλιφόρνιας - μακριά από την Λόπεζ - και όχι στο διαμέρισμα των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε μαζί με τη σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες ήθελαν και τη Λόπεζ να αναζητά νέο σπίτι, με πηγές όμως να αναφέρουν ότι ενδιαφερόταν να επενδύσει σε κάποιο ακίνητο.

Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες και έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν η Λόπεζ άρχισε να σχεδιάζει την περιοδεία της «This Is Me... Live | The Greatest Hits» από τον Ιούνιο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δυσκολεύτηκε να πουλήσει εισιτήρια σε ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει μία σειρά από συναυλίες.

Ο Άφλεκ, από την πλευρά του, έχει ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας του «Accountant 2» στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια έκανε έναν πιο μεγαλοπρεπή γάμο στη Τζόρτζια το 2022, είχε πίσω του μία θυελλώδη σχέση, η οποία τερματίστηκε όταν ο Άφλεκ δήλωσε αδύναμος να αντιμετωπίσει τα φλας των media στην καθημερινότητα του με τη Λόπεζ.

«Όταν η Τζεν κι εγώ χωρίσαμε στο παρελθόν, ο καταλύτης γι' αυτό ήταν ο μεγάλος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή», δήλωσε ο Άφλεκ στο ντοκιμαντέρ της Λόπεζ «The Greatest Love Story Never Told», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

«Είχα μια πολύ σταθερή αίσθηση των ορίων μου, αρχικά, και αναφορικά με τη σχέση μου με τον Τύπο. Επιστρέφοντας σε αυτή τη σχέση, είπα: 'Ακούστε, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση που βγαίνει στα μανταλάκια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και [να πεις] κάτι σαν, 'Λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό'».

Ο Affleck κατέληξε στο ειλικρινές ντοκιμαντέρ: «Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις, που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται».

Με στοιχεία από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice