Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει σύμφωνα με το ΤΜΖ
© Instagram Britney Spears
Celebrities

ΤΜΖ: Η Μπριτνεϊ Σπίαρς διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο

Νέες αναφορές για τα ναρκωτικά, την επιτήρηση

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Δημοσίευμα του ΤΜΖ αποκαλύπτει ποια είναι η καθημερινότητα της ποπ σταρ τα τελευταία δύο χρόνια και σχεδόν προειδοποιεί ότι κιδυνεύει η ζωή της από τα ναρκωτικά και τον τωρινό σύντροφό της

Με ένα παράξενο κείμενο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το οποίο εκφράζει σοβαρούς φόβους για τη ζωή της, το ΤΜΖ επαναφέρει τη συζήτηση περί «κηδεμονίας» της σταρ, προκειμένου να σωθεί από τη χρήση ναρκωτικών και τον χειριστικό σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου που προχωρά σε αποκαλύψεις για την ζωή των διάσημων, «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάθε μέρα κινδυνεύει όλο και περισσότερο να βλάψει τον εαυτό της ή άλλους ή ακόμα χειρότερα. Αυτό λένε πολλοί άνθρωποι στη ζωή και στο στενός της περιβάλλον και φοβούνται για εκείνη, καθώς πιστεύουν ότι πλέον η επιβίωσή της μακροπρόθεσμα θα εξασφαλιστεί μόνο από εκ νέου καθεστώς κηδεμονίας».

Όπως ήταν φυσικό, το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις καθώς πολύς κόσμος στήριξε το κίνημα #FreeBritney, προκειμένου η ποπ σταρ να απελευθερωθεί από την ιδιότυπη «σκλαβιά» που ο πατέρας της της είχε επιβάλλει. Όμως, τώρα αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για σοβαρές ψυχικές διαταραχές, χρήση ναρκωτικών ουσιών και πολύ απώλεια επαφής με την πραγματικότητα έχουν καταφέρει να ανησυχήσουν ακόμα και τους μεγαλύτερους φαν της Σπίαρς.

Το ΤΜΖ αναφέρει ξεκάθαρα ότι η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει

«Δεν παίρνει τα φάρμακα της, πίνει και κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα ενώ έχει ήδη περάσει αρκετό διάστημα της ζωής της σε κλινικές αποτοξίνωσης», αναφέρει μία πηγή στο ΤΜΖ και συνεχίζει: «Έχει βίαιες μεταπτώσεις στη διάθεσή της, παθαίνει παροξυσμούς που καταλήγουν σε σωματική βία. Υπάρχουν φορές που μας λένε ότι είναι αδύνατον να επικοινωνήσουμε μαζί της γιατί απλώς δεν μπορεί να συμμετέχει σε μία λογική συζήτηση», αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Όμως, η τραγουδίστρια δεν φαίνεται να βρίσκει βοήθεια και φροντίδα από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της αυτή τη στιγμή.

«Αυτό που είναι ακόμα πιο προβληματικό ... μας είπαν ότι ο τωρινός της φίλος, ο Paul Soliz, ένας κακοποιός πρακτικά, διευθύνει το νοικοκυριό της και τη ζωή της», τονίζει το δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε αποκαλύψει ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Μπρίτνεϊ και ο σύντροφός της είχαν καβγαδίσει άγρια στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Sunset Strip, όπου κατέληξε μισόγυμνη στον διάδρομο, φωνάζοντας στους ανθρώπους. Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε, όταν διαπιστώθηκε ότι η τραγουδίστρια είχε σπάσει το πόδι της. Οι δυο τους είχαν μαλώσει επίσης σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, προκαλώντας τόσες ζημιές, που η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να πληρώσει χιλιάδες δολάρια για τις επισκευές.

Στο άρθρο τονίζεται ότι όλα αυτά περί επιστροφής της κηδεμονίας δημοσιεύθηκαν, καθώς οι συντάκτες και αρχισυντάκτες πιστεύουν πλέον σοβαρά ότι η ζωή της Σπίαρς διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice