7 «μυστικά» στο Κουκάκι

Rizom: Τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα φυτά που είδες ποτέ!

Μία γκαλερί σπάνιων, τροπικών, ιδιαίτερων φυτών, για εσωτερικούς χώρους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rizom Athens
Rizom Athens
Rizom Athens
Rizom Athens

Στο Rizom, στο Κουκάκι, θα βρεις σπάνια φυτά για το σαλόνι σου

Rizom, µια υπέροχη αστική ζούγκλα που δηµιούργησαν τον Ιούνιο του 2021 η Θάλεια γυρνώντας από τη Γερµανία και ο Βίνσεντ από την Ολλανδία. Στην ουσία πρόκειται για µια γκαλερί σπάνιων, τροπικών, ιδιαίτερων φυτών, για εσωτερικούς χώρους. Στο Rizom θα βρείτε όλα τα super trendy, pet friendly και air purifier φυτά, αλλά η δική τους αγάπη είναι εκείνα που µπορεί να έχουν µια εξωπραγµατική ή ασυνήθιστη όψη!

Εδώ, σε αυτόν τον πολύ όµορφα διαµορφωµένο βιοµηχανικό χώρο, που πριν ήταν συνεργείο, µπορείτε να φέρετε και το τραυµατισµένο σας φυτό, να το περιποιηθούν, ακόµη και να το κρατήσουν στον κήπο τους µέχρι να πάρει τα πάνω του – αλλά να το κάνετε έγκαιρα, να µην είναι το φυτάκι στο τελικό στάδιο.

Στο Rizom, παράλληλα, πραγµατοποιούνται εξειδικευµένα σεµινάρια και πολλά και ενδιαφέροντα events (π.χ. τα χριστουγεννιάτικα µπαζάρ που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό), εκθέσεις εικαστικών που «δένουν» απόλυτα µε τον χώρο, ενώ µπορούν να φιλοξενηθούν και χειροποίητα έργα καλλιτεχνών, όπως κοσµήµατα ή κεραµικά, όχι µόνο υπό τη µορφή της έκθεσης αλλά και προς πώληση. Ανοιχτά καθηµερινά 11.00 µε 21.00 εκτός Κυριακής, να το επισκεφθείτε και να είστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου