7 «μυστικά» στο Κουκάκι

Turquoise: Εξωτική urban αισθητική από την Ύδρα στο Κουκάκι

Must check προορισμός για χειροποίητα είδη διακόσμησης, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Turquoise
Turquoise
Turquoise
Turquoise

Turquoise: ένα brand με μοναδική αισθητική 

Σημείο συνάντησης του κοσμοπολίτικου crowd που έχει ταυτίσει το brand με αυθεντική γοητεία του χειροποίητου και τη μοναδική νησιώτικη κουλτούρα της Ύδρας, πριν από τέσσερα χρόνια το Turquoise επέλεγε το Κουκάκι για να εκπροσωπήσει την urban εκδοχή της handmade αισθητικής στη καρδιά της πόλης.

Το μπλε κομπάλτ κατάστημα Turquoise επί της οδού Δημητρακοπούλου 50 δεν άργησε να εξελιχθεί σε must check προορισμό για χειροποίητα είδη διακόσμησης, κοσμήματα, μαντήλια, εσάρπες, τσάντες, παρεό, ρούχα και αξεσουάρ. Υφάσματα τυπωμένα στο χέρι με παραδοσιακές τεχνικές, μοναδικά vintage κομμάτια για το σπίτι, αυθεντικές πασμίνες, μαντήλια και εσάρπες από πολύτιμο μαλλί μερινός συνυπάρχουν δίπλα σε εντυπωσιακές τσάντες υφασμένες στον αργαλειό, αιθέρια γυναικεία κομμάτια και στιλάτα αντρικά πουκάμισα φτιαγμένα αποκλειστικά και μόνο με φυσικά υλικά όπως φίνο βαμβάκι, μαλλί και μετάξι.

Η πορεία του Turquoise ξεκίνησε στην Ύδρα το 1992 με μια πρώτη σειρά από χειροποίητα τυπωμένα παρεό που συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την ταυτότητα του brand. Δημιουργημένα από φίνο βαμβακερό ύφασμα, τα χαρακτηριστικά block printed παρεό έδωσαν ταυτότητα στην εκκίνηση του brand που έγινε αναγνωρίσιμο χάρη στις ψαγμένες επιλογές υφασμάτων και τα εντυπωσιακά τυπώματά τους. Οι συλλογές Turquoise εμπλουτίστηκαν σταδιακά με κομμάτια που ταίριαζαν στο χαλαρό vacation mood του νησιού. Τα αέρινα φορέματα, τα αντρικά πουκάμισα, τα αξεσουάρ, τα είδη διακόσμησης και τα συλλεκτικής αξίας vintage κομμάτια του brand μαγνήτισαν το ενδιαφέρον της κοσμοπολίτικης κοινότητας του νησιού, με αποτέλεσμα η φήμη του Turquoise να διαδίδεται διεθνώς, στόμα με στόμα έως τις μέρες μας.

Ανακάλυψε την εξωτική προσέγγιση της urban αισθητικής στο Turquoise.

www.turquoise.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου